Gladiator Duel

gladiator duel udlejning pris garanti

Bestil gladiator duel nu!

GLADIATOR DUEL ER TÆSKE SJOV!

Vores store nye Gladiator Duel er en flot og rigtig sjov aktivitet, hvor det gælder om at "banke" hinanden ned fra de to repos. Man dyster mod hinanden to og to, og typisk kæmper man bedst ud af tre kampe.

Gladiator Duel er sjov for alle aldre - uanset om det er børn, unge eller voksne - så kan man være med og få timers god underholdning.

FAKTA OM GLADIATOR DUEL

Den oppustelige Gladiator Duel er ca 6 meter lang og 5 meter bred. Gladiator Duel bliver blæst op af en pumpe, som skal køre konstant og bruger alm. strøm (230V) - og den pustes op på bare 2 minutter.

Gladiator Duel er meget velegnet til både børn, unge og voksne og giver sved på panden!

PRISER GLADIATOR DUEL:

1 dag: Ny lavpris:
1795 kr.
Ekstra dag:1200 kr.
Total opsætning og nedpakning: (123fest.dk sørger for det hele) 600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du kan vælge selv af afhente Gladiator Duel.
Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.
Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på Gladiator Duel til din fest.
Bestil gladiator duel nu!

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

Gladiator Duel er rimelig nem at sætte op og pakke sammen. Du løsner spænderne og ruller aktiviteten ud. Bagerst på aktiviteten finder du en lynlås, som skal lukkes. Herefter monterer du pumpen og sætter stikket i stikkontakten. Banen pustes nu op, og efter to minutter er den klar!

Ved nedtagning starter du med at slukke for pumpen, hvorefter du lyner lynlåsen op. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter de nemt kan foldes og til slut rulles sammen. Husk at folde den sammen, så du sørger for at holde lynlåsen fri, så luften kan komme ud. Rul til slut aktiviteten sammen ned MOD lynlåsen. 

Vær opmærksom på at sammenpakningen det gøres ordentligt! Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN I afleverer!

Du kan også vælge at betale for en løsning, hvor 123fest.dk står for al opsætning og nedtagning.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Gladiator Duel, skal den gøres ren - inden luften tages ud! Brug en fugtig klud og tør, om nødvendigt, banen af hvor den er beskidt. Såfremt Gladiator afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Gladiator Duel må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er Gladiator Duel fugtig eller våd når vi kommer og henter den, skal vi have slået den op, når vi kommer hjem, og vi bliver derfor nødt til at opkræve betaling for tørring. (500kr.)

Bestil gladiator duel nu!

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her! Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!
PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33