Tovtræk - Tov-trækning

tovtræk

Bestil tovtræknings tov nu!

Det er rebet der er afgørende!

Et godt tov - det er alt hvad der skal til, når man skal lave tov-trækning. Men ofte finder man bare et reb inde fra lageret, garagen eller hvor der nu ligger et tilgængeligt. Men det er en stor fejl! Et tov til tovtrækning skal være ca 25mm tyk, lavet af sisal og så skal det være opbevaret korrekt. Ellers risikere man en dårlig oplevelse pga. tykkelse, splinter i hænderne eller forbrændinger.

Dansk håndlavet og god kvalitet

Vores tov-træknings-reb har en tykkelse på 25mm, hvilket gør rebet stærkt, men vigtigst af alt – så ligger det godt i hånden!
Vores reb er lavet af sisal. Det er håndslunget i Danmark af en lille familieejet virksomhed, af materialer her fra landet.

Specifikationer:

  • Rebet måler 25 meter.
  • Ø 25mm
  • Enderne er afsluttet med syet hamp-snor.
  • Sisal
  • Ligger i en taske - klar til afhentning.

Tov-træk PRISER:

Tovtræknings tov - 1 dag
299,95
Tovtræknings tov - 2 dage 349,95
Yderligere pr dag:
49,95


Bestil tovtræknings tov nu!

AFHENTNING OG LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente tovtræknings-rebet i Fredericia. Adressen oplyses via mail, når du har accepteret vores tilbud.

Ønsker du at få leveret kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Vojens, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på en suppevarmer-suppekedel til din fest.


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33