Mega Bordfodbold

mega bordfodbold udlejning 123fest.dk

Bestil mega-bordfodbold nu!

FAKTA OM MEGA BORDFODBOLD

Den oppustelige mega bordfodbold-bane er hele 14 meter lang og 8 meter bred. Mega-bordfodbold bliver pustet op af en pumpe, som kører konstant og bruger alm. strøm (230V) - og den pustes op på bare 2 minutter.

Mega-bordfodbold er velegnet til både børn, unge og voksne, og giver mange timers sjov for alle, uanset alder!

Der er plads til 10 personer på bordfodboldbanen - men man kan godt spille færre spillere...

PRISER MEGA BORDFODBOLD:

1 dag: (Op til 23 timer) Før 2995.- NU KUN: 1995 kr.
Ekstra dag:  995 kr.


Total opsætning og nedpakning: (123fest.dk sørger for det hele)
800 kr.
Hjælp til opsætning og nedpakning: (Lejer stiller med min. 2 hjælpere)
400 kr.
Regnvejrsaftale: Vi tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om banen blir våd 250 kr.

PRISER MEGA BORDFODBOLD EVENT:


1 times Mega-bordfodbold Event med instruktør, inkl. hjælp til opsætning/nedpakning2595 kr.
2 timers Mega-bordfodbold Event med instruktør. Inkl. hjælp opsætning/nedpakning
Bestil mega-bordfodbold nu!
3595 kr.

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du kan vælge selv af afhente mega bordfodbold! 
Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.
Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over det meste af Jylland, hele Fyn og Sjælland. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på megabordfodbold til din fest.
Vejledning til megabordfodbold

HENT VEJLEDNING TIL MEGABORDFODBOLD

SÅDAN FUNGERER DET

Det er nemt at spille Mega-Bordbodbold! Forestil dig et helt almindelig bordfodboldbord og fjern så håndtagene!

mega bordfodboldPå mega bordfodbold-banen er der monteret reb hvorpå "fodbold-pladserne" er monteret. På hver reb er der plads til spillere. Der er på hvert hold én målmand, tre midtbanespillere og to angribere. Altså er der plads til 2 hold á 5 personer, altså 10 mand på banen af gangen. 
Der kan selvfølgelig spilles med mindre antal - så efterlades pladserne bare tomme. Når alle er på plads starter spillet og bolden gives op. Man skal nu flytte sig langs rebet - og forsøge at være dér hvor fodbolden kommer...
Bestil mega-bordfodbold nu!

SÅDAN PAKKER DU SAMMEN:

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

mega bordfodbold leveres også som eventMega bordfodbold - også kendt som "Menneske-bordfodbold" og human tablefootball, kan være lidt vanskelig at sætte op og pakke sammen. De kræver sine kræfter for banen vejer over 140 kg. Mega-Bordfodbold-banen pakkes ud, pumpen monteres, startes og banen pustes op. Rebene skal monteres og tjekkes. Pløkker hamres i jorden og strammer mega-bordfodbold-banen op og herefter er I klar til at spille...

Opsættes Mega-bordfodbold indendørs skal banen fortøjres i begge sider. Den kan f.eks. fortøjres til ribbe, stolper, badminton-stænger m.v.

123fest.dk sætter banen op i samarbejde med 2 hjælpere, som lejer skal stille til rådighed. Hele banen er klar på ca. 15 min. Man kan også vælge at betale for en løsning, hvor 123fest.dk står for al opsætning og nedtagning.

Ved nedtagning gør lynlåse i siderne det ekstremt let at pakke sammen. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter de nemt kan foldes og til slut rulles sammen. Dette gøres ligeledes af 123fest.dk samt 2 hjælpere, som lejer skal stille til rådighed. Nedpakningen tager ca. 15 min.

I kan selvfølgelig også vælge selv at stå for afhentning, opsætningen og nedpakning. Vær dog opmærksom på, at det skal gøres ordentligt! Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN I afleverer! 

mega-bordfodbold-trinity.jpg

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge mega bordfodbold, skal den gøres ren - inden luften tages ud! Brug en fugtig klud og tør, om nødvendigt, banen af hvor den er beskidt. Såfremt mega-bordfodbold afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Mega bordfodbold må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er mega bordfodbold fugtig eller våd når vi kommer og henter den, skal vi have slået den op, når vi kommer hjem, og vi bliver derfor nødt til at opkræve betaling for tørring. (600kr.)

Der er mulighed for at tilkøbe en regnvejrsaftale. Se under priser lidt længere oppe på siden.

Bestil mega-bordfodbold nu!

mega-bordfodbold-trinity1.jpg
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33