PudeKAMP

pudekamp 123fest.dk udlejning

Bestil gladiator duel nu!

PudeKAMP ER EN TÆSKE-SJOV! AKTIVITET

Vores sjove Pudekamp er en super sjov og underholdende aktivitet, hvor det gælder om at "banke" hinanden ned fra pælen. Du kan selv vælge om der skal dystes med stænger (som på billedet) eller puder. Man dyster mod hinanden to og to, og man kæmper typisk bedst ud af tre dueller.

PudeKAMP er sjov uanset alder - Både børn, unge og voksne kan få mange timers sjov. Som voksen kan de fleste nå "jorden" med fødderne, men for at få det sjovest, kan I lave en regel om at man taber kampen hvis man rører "jorden"/hoppeborgen.

FAKTA OM PudeKAMP

Den oppustelige PudeKAMP er ca 6 meter lang og 6 meter bred og bliver blæst op med pumpe, som skal køre konstant. Den bruger helt alm. strøm (230V) - og når den først begynder at blæse, pustes PudeKAMP op på bare 2 minutter.

BEMÆRK, at selve stangen er 5 meter lang og det derfor kræver en lang trailer eller varevogn hvis du selv ønsker at afhente PudeKAMP. Du kan naturligvis bestille levering.

PudeKAMP - PRISER:

1 dag: (Op til 23 timer)  2000 kr.
2 dage: (Op til 47 timer): 3000 kr.
Efterfølgende pr. dag: 1200 kr.


Total opsætning og nedpakning: (123fest.dk sørger for det hele) 600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du kan vælge selv af afhente PudeKAMP, men bemærk at det kræver en lang trailer eller varevogn, da aluminiums-stangen er 5 meter lang. 

Du kan naturligvis bestille levering af PudeKAMP. Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.
Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på PudeKAMP til din fest.

Bestil gladiator duel nu!

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

PudeKAMP er nem at sætte op og pakke sammen. Du løsner spænderne og ruller aktiviteten ud. Find de to lynlåse i siderne, og luk dem til. Herefter skal du montere aluminiums-stangen i de store huller, og herefter klikkes karabinhagerne på, så stangen sidder fast. Montér så pumpen og sæt stikket i stikkontakten. PudeKAMP pustes op og efter to minutter er den klar!

Ved nedtagning starter du med at afmontere aluminiums-stangen, og herefter slukke for pumpen, hvorefter du finder lynlåsene og lyner op, så luften kan komme ud. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter den nemt kan foldes og til slut rulles sammen. Husk at folde den sammen, så du sørger for at holde lynlåsen fri, så luften kan komme ud. Rul til slut aktiviteten sammen ned MOD lynlåsen, så den ender med at være en "pølse" på ca 170 cm og Ø70cm. 

Vær opmærksom på at sammenpakningen skal gøres ordentligt! Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN I afleverer!

Du kan også vælge at betale for en løsning, hvor 123fest.dk står for al opsætning og nedtagning.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge PudeKAMP, skal den gøres ren inden luften tages ud. Brug en fugtig klud og tør, om nødvendigt banen af hvor den er beskidt. Såfremt den afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

PudeKAMP må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er PudeKAMP fugtig eller våd når den kommer retur eller vi kommer og henter den, skal vi have slået den op, når vi kommer hjem, og vi bliver derfor nødt til at opkræve betaling for tørring. (500kr.)

Bestil gladiator duel nu!

plakat downloadPRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.hent synsbogHUSK AT SØGE OM TILLADELSE

Husk at der er særlige love for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33