popcornmaskine GOLD - 123fest.dk udlejning af popcornmaskiner

Popcornmaskine "GOLD"
- En stor maskine

Den flotte popcornmaskine "gold" er eliten af indenfor popcornmaskiner. En kombination af en gennemtænkt funktionalitet og et rigtig flot design sikrer at popcornmaskinen lever op til sit navn, GOLD.
  
Vores popcornmaskine GOLD er en stor maskine med stor kapasitet og laver lækre popcorn på rekordtid. Popcornmaskinen er amerikansk produceret, hvilket sikrer en meget høj kvalitet. Den er lavet af lakeret stål, siderne er af glas og alt inventar er af rustfrit stål.

Bestil popcornmaskine
  nu!

PRISER:

1 dag (Op til 23 timer) 795 kr.
Ekstra dag 395 kr.
Ved special lejeperiode kontakt da for tilbud

POPCORN forbrug og tilbehør:

POP-pakker og POP-spand indeholder: popcorn-majskorn, fedtstof og salt.
  • POP-PAKKE: (ca. 7-8 kræmmerhuse-portioner)
30 kr.
  • POP-SPAND / POP-KASSE (ca. 180 kræmmerhuse-portioner)
380 kr.
  • Popcorn kræmmerhuse rød/hvid stribet, papir.
1,5 kr. /stk
  • Popcorn kræmmerhuse fremstillet i kraftig papir/karton. Ekstra solide.
2 kr. /stk.

Slut-rengøring:

Det eneste DU skal gøre er at tømme maskinen for popcorn og tørre overfladisk af.
For at sikre os at maskinen er klar til den næste lejer, gør vi altid selv vores maskiner rene! Det betyder at du som lejer altid er sikret en maskine som er klar til brug.
Fast pris:
150 kr.

Total-rengøring:

Du skal ikke gøre noget overhovedet. Vi sørger for en total rengøring af maskinen.
300kr.

Afhentning:

Du kan sagtens vælge selv at afhente popcorn-maskinen på vores lager i Fredericia.

Levering:

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) (Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel) Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over alt. Vi leverer bl.a. til hele Fyn, syd- og Sønderjylland, Trekantsområdet; Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Bestil popcornmaskine   nu!

Sådan blev Popcorn alle mands eje...

For flere tusinde år siden opdagede indianerne de gyldne majskorns fantastiske kunnen. På det tidspunkt troede man, at det var en meget vred lille gud der sprang ud når kernen poppede og forvandlede sig. Da de første englændere, i det 16. århundrede, kom til Amerika, lærte de hurtigt at poppe popcorn. 

I 30'ernes krise-tid var popcorn en af de få fornøjelser folk i USA havde råd til. Så salget fik et stort boom og lige siden har popcorn, bredt sig til resten af verden. Speciel efter 2. verdens krig gik det stærkt - og i dag nyder vi de gyldne poppede popcorn over hele verden - på mange forskellige måder, med mange forskellige smage og efter mange forskellige opskrifter.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33