123fest.dk - hele historien frem til i dag

I 123fest.dk stræber vi efter at give vores kunder gode oplevelser. Vi ønsker alt er gennemskueligt, overskueligt og ikke mindst fair! Vi har selv engang været kunde hos et udlejningsfirma, og netop efter denne oplevelse blev 123fest.dk stiftet tilbage i 2004.

Sådan startede 123fest.dk

I 2002 lejede vi, Jakob og Simon, en slushicemaskine som vi skulle bruge til et arrangement med 200 gæster. Maskinen var ret ulækker da vi afhentede den og den tog lang tid om at fryse saften. Da vi afregnede for slushicemaskinen blev vi pludseligt pålagt et "gebyr" på 150 kr. ekstra. Vi vidste ikke for hvad. –Og så blev vi også pludselig bon'et for noget til det ene låg. Kort fortalt løb de aftalte 750 kr. op i 1500 kr. –hvilket vi naturligvis ikke var tilfredse med!

Jakob købte i 2004 et karaokeanlæg og hertil et musikanlæg. Domænet 123karaoke.dk blev købt og efter kort tid var Jakob's nye udlejningsvirksomhed i gang.

Simon syntes, at det Jakob havde gang i var spændende. Derfor besluttede han i november 2005 at købe en popcornmaskine fra en fabrik i USA. Den kom hjem i februar 2006 og popcornmaskinen.dk blev startet.

Ret hurtigt derefter blev vi enige om at gå sammen og starte det nye og fælles udlejningsprojekt: 123fest.dk

Al omsætning (og der var ikke meget) blev investeret i en gammel -næsten ny- brugt slushicemaskine som vi syntes var en mega god ide, da vi begge elsker slushice. Men pludselig begyndte venner -og deres venner at kontakte os, for at høre om de ikke lige måtte låne/leje slushicemaskinen til deres fester. Hurtigt voksede interessen for slushicemaskinen og hurtigt voksede også gruppen af de personer der kendte til os...

I 2007 traf vi beslutningen om at lade os registrerer som virksomhed. De penge vi havde indtjent gennem det sidste år var ikke mange, men blevet brugt på opgradering og forbrug på karaoke-anlæg, popcornmaskine og slushicemaskinen. 

Gennem hele 2006 og 2007 bragte vi varer ud fra vores forældres toyota carina. De havde velvilligt (for det meste) lånt os deres bil, så vi kunne servicere vores kunder.

123fest.dk fik sit nyværende logo i 2007 hvor også "festtraileren" blev købt. Vores forældres bil var ofte for lille og derfor var festtraileren en fantastisk udvidelse for os, selvom den var dyr. Vi gav 7000 kr. for den hos en privat mand i Sønderjylland.

Borde og bænke blev handlet ind, brugte, af Jakob, som købte en ordentlig stak af en mand fra en campingplads.
Hoppeborgene fandt også vej til vores lille virksomhed, idet vi gerne ville udvide med "forlystelser". Løbende udvidede vi virksomheden og alle tjente penge blev stadig investeret i nye produkter, hvilket i 2008 gav os muligheden for at købe en stor bungeerun og et sæt sumodragter. Desværre måtte bungeerun'en gennemgå en større operation, før den kunne bruges. Men den klarede vi med en hoppekniv, nål og tråd - og en ordenlig tupe lim. - Nu var den bare fin!

2009 – varevogn, rodeotyr og bedrageri

Ved årsskiftet til 2009 købte vi en varevogn. Og senere på året kom en rodeotyr og vores korte men stores succes Shocking Lasergame. Desværre var kvaliteten af pistolerne for dårlig og prisen for pistolerne for dyr – og da vores importørs fabrik brændte ned, valgte vi at slutte samarbejdet for denne gang, idet fabrikken ikke blev genetableret.

2009 blev et rigtig godt år for 123fest.dk. Flere og flere fik øjnene op for de lave priser og den unikke service! Desværre blev vi i december 2009 blev vi udsat for bedrageri. Sammen med mange andre udlejre i Jylland, blev vi udsat for bedrageri af en kvinde og to - fire mænd. Det betød af vi mistede en popcornmaskine og en slushicemaskine. Dog havde vi styr på vores kontrakt, hvilket måske var medvirkende til at gerningsmændene og kvinden i februar 2010 blev sigtet for en lang række forbrydelser. Og selvom der var tre der blev kendt skyldige, fik vi ikke hverken penge eller maskiner retur - maskinerne er nemlig desværre solgt videre syd for den danske grænse.

2010 – et år med mange nyheder og stor efterspørgsel

Efter sådan en omgang var det en stor glæde at kunne lancere hele 7 nyheder i foråret 2010. Nye røde bænke, to repos scener, en kæmpe giraf-hoppeborg, en stor abe-hoppeborg, en ridder hoppeborg, mega bordfodbold og en KÆMPE drage hoppeborg slide som er hele 8 meter høj! Og det skulle hurtigt vise sig at være gode investeringer! Aktiviteterne blev hurtig populære og supplerede/aflastede dermed de eftertragtede hoppeborge, som inden da var udlejet stort set HELE tiden.

Knap var sommeren 2010 over os, før vi igen var nødt til at indkøbe en slushicemaskine mere, da efterspørgslen simpelthen var enorm. Aktivitetsniveauet steg markant og kvartalsregnskaberne viste tydeligt at omsætningen voksede markant i forhold til 2009. I efteråret købte vi også en ny trailer, en ny smart popcornmaskine GOLD, en slushicemaskine mere samt en ny stor candyflossmaskine, som kan producere candyfloss i massevis.

August 2010 blev den hidtil mest travle måned nogen sinde i 123fest's historie. Mange mindre by-fester, vej-fester, institutioner og virksomheder kontaktede os og ønskede at leje. Det gav en fantastisk travlhed, som betød meget lange arbejdsdage, specielt når man også skulle passe sit almindelige fultidsarbejde, skole, familier og venner.

Efteråret fortsatte med travlhed og specielt vores musikanlæg var nu pludselig MEGET efterspurgte. Men det var ikke det eneste folk efterspurgte. Har I ikke en Softicemaskine? - Sådan spurgte os gang på gang. Efter at have undersøgt markedet og mulighederne, blev vi hurtigt enige om at efterkomme efterspørgslerne. I starten af november 2010 hentede vi vores sprit nye softicemaskine, som skulle vise sig at blive endnu en stor succes.

I november 2010 bestilte vi endnu en omgang forlystelser til foråret 2011. En hoppeborg, sumodragter, div. tilbehør, måtter og en helt ny mega-bordfodbold bane med høje sider og uden bund. 

2011 - Mange nye kunder og udvidelse på udvidelse...

Selvom vi førhen ikke har ønsket at udleje jukebox, ja, så ændrede vi mening! For i midten af februar 2011 fik vi et godt tilbud på to stk. original Würlitzer Jukebox med højtalere og komplet cd-indhold. Vi traf en hurtig beslutning, trods pengekassen ikke helt rakte... Men nogle gange må man springe til, når tid er - og derfor kørte vi hjem fra Fyn med en Varevogn fyldt op af to store Jukeboxe samt en røvfuld højtalere, som vi fik med til en god pris. Jukebox viste sig hurtigt at være en god investering. Allerede tre dage efter at være blevet lagt på hjemmesiden, var den første booking i hus.

Årets kok 2011 - 123fest.dk var med under forretten...

Konkurrencen om at blive kåret som årets kok havde været i gang siden efteråret 2010, og den 26. Februar 2011 skulle finalen afholdes i Bella Centret, hvor DR sendte direkte fra... Der var fem finalister. Den ene var Mette, som driver den eksklusive restaurant Ti Trin Ned i Fredericia. Mette kontaktede 123fest.dk i januar, da hun ønskede at leje en candyflossmaskine. Hun skulle nemlig lave en noget speciel forret... Vi sprang selvfølgelig med på toget og gav Mette gode rabatter - og helt utroligt vandt Mette, endda i overbevisende stil, titlen som årets kok 2011. - 123fest.dk ønsker Mette tillykke med titlen og glæder sig over at vores candyfloss dermed må være årets candyflossmaskine 2011 ;o)

I april 2011 eksploderede efterspørgslen på vores popcornmaskiner og derfor måtte vi hurtigt anskaffe os flere maskiner. Den 8. maj 2011 ankom vores nye varer. To nye hoppeborge, en ny stor mega bordfodboldbane og to underlag samt to human waterballs blev pakket op. Hjemmesiden er besøgt som aldrig før. Goolgle analytics fortælles os, at vi nu igennemsnit har 2900 uknikke besøgende hver måned. I maj bestiller vi en ny candyflossmaskine og endnu en ny slushicemaskine.

25. maj ringer fødevaredirektoratet....
Men ingen grund til at gemme sig. Efter en god snak på et kvarters tid, står det klart at vi selvfølgelig (og som vi også havde læst os frem til) ikke skulle registreres. Vi fik at vide at denne henvendelse skete på baggrund af en anmeldelse - og vi ved godt hvem der anmeldte os. Og selvom personen ikke selv ville tilkendegive sig, så agter vi ikke at kontakte vedkommende - for vi har jo som nævnt slet ikke noget at skjule. - For vi ligger som det de kalder for "under bagatelgrænsen". Vores fødevareromsætning udgør langt under de 50% - ja nok snarre under 10% hvilket betyder, at vi ikke skal registreres. Dog ønsker vi at overholde alle love og regler, og fortsætter derfor med at opbevare vores fødevarer efter bedste overbevisning, så vi kan sikre, at vores produkter lever op til vores kunders krav og ikke mindst vores egne.

Våd, men meget travl sommer

Juni-juli og august 2011 viser sig at blive vilde måneder. Vi havde store problemer med at nå at besvare vores henvendelser, ligesom telefonen ofte - desværre - ikke kunne nåes... Vi havde travlt som aldrig før og knoklede vildt for at nå det hele. Rigtig mange af vores nye kunder fra året før vendte retur med nye ordrer, hvilket vi var super glade for. – Så må vi da have gjort noget rigtigt!
I juli 2011 bliver vores rampe på varevognen udskiftet med en handi-elevator. Dermed bliver det meget lettere at levere rodeotyren, jukeboxen og andre af de meget tunge aktiviteter og materiel. Den er en succes allerede fra førstedagen, trods en lidt længere lastningstid.

Sommeren 2011 er den næst-vådeste sommer nogensinde... Regn, regn, og regn - men ok temperaturer. Vi døjede med meget våde hoppeborge, som var meget svære at få helt tørre, inden de skulle ud igen. Vores softicemaskine og jukebox's var blevet populære og udlejningerne tog til. Også borde og bænke var mildt sagt eksploderet. Flere gange måtte vi melde udsolgt. Vi valgte derfor at indkøbe flere borde-bænke-sæt, udelukkende for at tilgode se en kunde, som vi synes vi gerne ville hjælpe, trods en total udsolgt weekend.

Nye megabordfodbold-baner - ny kvalitet - og ny løsning!

Vores mega bordfodboldbaner var der stor efterspørgsel på. Men desværre oplevede vi, at banerne ikke alle steder kunne klare mosten - Derfor bestilte vi to nye baner fra en ny leverandør.
Sidst på året blev der indkøbt flere effekter og produkter, som skulle tilgodese de efterspørgsler vi havde oplevet. Vi indkøbte bl.a. en softicemaskine mere, mere lys, mere popcorn, slushice, anlæg og en stor bungee-basketbane blev det også til. Herefter var bankbogen tom og et nyt år kunne begynde!

2012 - Lokale-skuffelse, travlhed og lokale-glæde!

Året startede meget stille. Men det var positivt, for vi have travlt med at lede efter lokaler, for NU skulle det være! De private garager var alt for små og slet ikke optimale. I marts havde vi fundet en god løsning og havde indgået en aftale, underskrevet lejekontrakt og sågar overført næsten 70.000 kr. MEN... desværre valgte udlejer lige pludselig at leje lokalet ud til anden side, hvormed benene blev slået væk under os, og vi kunne starte forfra...
Men heldigvis bød foråret også på positive overraskelser, da ordrene pludselig væltede ind! Og vi kunne slet ikke følge med i forespørgelserne... Men med højt humør og mange timers hårdt arbejde lykkedes det at levere den ene succes efter den anden...

Foråret blev også brugt til at udvide med blandt andet drinks-coolere, kaffemaskiner, isterningemaskiner og beer-pong. Også vores Gladiator Kamp, WesternTown og Bungeerun-duel kommer på aktivitetslisten, efter en spændende auktion i nordjylland, hvor en udlejer solgte ud.

Hen over sommeren voksede firmaet stødt og flere anerkendte store virksomheder viste os stor troværdighed og afprøvede os, hvilket vi fik stor rosende respons på. I juli indkøbte vi hele tre nye sæt sumodragter, en softicemaskine mere, et par slushicemaskiner og popcornmaskiner samt diverse opgraderende tilbehør til eksisterende produkter. – og de nye investeringer viste sig hurtigt at være rigtige, idet både softicemaskinen samt sumodragterne alle er udlejet ugen efter købene.

August blev hektisk og også den hidtil hårdeste og mest travle måned i vores historie. Vi hentede hjælp hos vores familie, som støttede op og hjalp os. Vi havde nu i over et år ledt efter lokaler, men havde siden marts, ikke kunne finde noget som kunne matche vores behov, uden de blev for dyre. Men pludselig den 25. september blev kontrakten underskrevet og vi kunne endelig flytte virksomheden væk fra vores private lokaler, garager og rum vi have lejet og lånt...

Nye lokaler på Snarremosevej!

I oktober 2012 flyttede vi ind på Snarremosevej, hvor vi hurtigt fik indrettet os. Alting kunne nu få sin egen plads og udlejningerne fungerede meget mere optimalt. I november bestilte vi endnu en megabordfodboldbane og fik desuden lavet en række aftaler med lokale forsamlingshuse og selskabslokaler om KLUB10, som giver kunderne mulighed for 10%rabat på leje hos 123fest.dk, såfremt de afholder festen hos dem.

2013 - Nu gør vi det!

Året 2013 startede godt. Der var gang i udlejningerne og vi kom vidt omkring, men vi havde virkelig problemer med at kunne følge med efterspørgslerne! Nu måtte vi gøre noget. I foråret træffede Simon derfor den beslutning, at opsige sit faste job som grafiker, da muligheden for et konsulent job på 60% gjorde det muligt at få mere tid til 123fest.dk.

Henover sommeren og hele efteråret nød vi godt af, at der nu har en, som havde timer i hverdagen til at servicere efterspørgslerne. Der kom en anden ro på virksomheden, og flere ordrer blev et resultat heraf. To nye anlæg blev indkøbt, hvoraf det ene nu udvidede vores anlægsserie til også at omfatte "Stort musikanlæg".

I slutningen af året investerede vi i en sprit ny stor Brenderup boogie trailer, da vi flere gange oplevede, at vi ikke kunne efterkomme ønskerne om levering. Derudover blev der i 2013 indkøbt yderligere to slushicemaskiner og ståborde, nye bambusbarer, et stort festtelt og bestilt en sjov ny aktivitet: ZOO-RACE. Lige inden årsskiftet bestilte vi en ny oppustelig aktivitet; Gladiator Duel, som vi selv designede.

2014 - Vokseværk

Med indkøbet af store tøjdyr på hjul, som man kan ride på, tilføjede vi kategorien "Events" på hjemmesiden, som nu gjorde det muligt at bestille os ud af huset. ZOO-RACE var en sjov ny aktivitet, som jævnligt er ude, og som hver gang roses meget af lejerne. Megabordfodbold blev en meget efterspurgt event, som vi virkelig var ude med MANGE gange. 

I foråret leverer vi til over 100 konfirmationer og det presser os til det yderste. Vi gennemførte alt men snakken om ansættelser blev mere og mere aktuel. Gladiator-Duel kommer ud og blev fra starten en meget populær aktivitet. 

I løbet af sommeren kom vi i kontakt med en fyr fra København, som vi synes er spændende. Længe havde vi overvejet at undersøge markedet for en afdeling i og omkring hovedstaden, da henvendelserne derfra var mange. Christian fik invitation til at være med på sidelinjen af 123fest.dk men henblik på at starte afdelingen op pr. 1 januar 2015. 

Sidst på året var det endnu engang tid til at handle ind til næste sæson, og da aftalen med Christian om en Københavner-afdeling efterhånden stod for klar, skulle der også købes ind til ham. Derfor blev der virkelig brugt mange penge i slutningen af 2014, både på popcornmaskiner, slushicemaskiner, softicemaskine, musikanlæg, diverse inventar og hele 6 nye aktiviteter til 123fest.dk. Promille-briller, Bombers, sumodragter, ny slide hoppeborg, pirat-hoppeborg, piratskib forhindringsbane, en børne rodeotyr og en ny flot ridder hoppeborg. Alle forventes at ankomme i februar 2015.


Kort sagt så er aktivitets-niveauet højere en nogensinde. Nye aktiviteter og maskiner indkøbes jævnligt, til stor glæde for både firmaet og ikke mindst de MANGE glade og tilfredse kunder... - se en del af vores kunder under referencer


Koncept 123fest.dk

I 123fest.dk har vi et koncept som vi gør alt hvad vi kan for at efterleve vores koncept:

>Vi har kun produkter som vi selv synes er sjove, spændende og kan udleje billigere eller bedre end andre udlejningsvirksomheder<

Og netop derfor er der en del almindelige festartikler som du ikke finder hos os. Pt. gælder det bl.a. alt i service, festtelte og stole. Det er nemlig ikke lykkedes os endnu, at finde en måde, som kan gøre disse festartikler billigere end at leje hos andre udlejningsvirksomheder - og derfor her vi simpelthen ikke disse festartikler!

123fest.dk
giver dig en super service, gode solide og fleksible produkter til gode lave priser!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33