Bambus-bar

Lej en flot, stemningsfuld og praktisk bar til din fest! Ved leje af vores bambus-bar skaber du en stemning som ellers er sjælden at opnå. En fantastisk rekvisit til en fantastik fest!

Bestil bambus-bar nu!


bambusbar udlejes billigt

Hold en tema-fest

Det er super sjovt at holde fest, men ofte bliver festen endnu sjovere når der bruges rekvisitter og udklædning! En temafest er ganske enkelt ikke til at tage fejl af. Uanset hvilken årstid man befinder sig i, er der altid et passende tema. Om du vælger Hawaii-fest, Sunny beach-tema, Sommer & sol, Camping-tema eller hvad du nu ellers kan finde på – ja, så er vores bambus-bar en rigtig god rekvisit, som simpelthen bare klær' enhver fest!


Bambus-baren er nem at sætte op

Bambusbaren er lavet af ægte bambus og er designet og bygget til at fylde minimalt! For to mand tager det kun 5-10 min. at sætte baren op og ligeledes at pakke den sammen igen.
Den fylder med halvtag: B: 2,0 x D:1,5 x H: 2,4 m og disken er 1 meter høj og 60 cm dyb.

bambusbar sammenklappet

lyslæde til bambusbar

Sæt prikken over i'et med en lyskæde på bambusbaren!

Bambusbaren er i sig selv ret flot, men vi har lige prikken over i'et! Vi har nemlig en diode-lyskæde som du kan leje med for bare 50 kr. Lyskæden kan stripses på baren, fuldstændig som du selv ønsker. Her til venstre kan du se et forslag. Ved bestilling, husk da at skrive lyskæden på i tekstfeltet...

Afhent selv eller få leveret

Bambusbaren måler i længden 2 meter, og kan afhentes på en trailer eller vi kan levere lige til døren. Vi tilbyder endda opsætning og nedtagning for en overkommelig pris –så slipper du for at rører en finger!

Få rabat på leje af en isterningemaskine

Med bambusbaren til festen anbefaler vi også at leje en isterninge-maskine og/eller en slushicemaskine, som giver dig iskolde drinks –perfekt til et varm beach-party eller udendørs havefest! Priserne starter ved kun 200 kr. for isterningsmaskinen og 650 kr. ved slushicemaskinen – læs mere om vores slush-ice-maskine her!

PRISER:

1 dag: (Op til 23 timer) 450 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) 650 kr.
Efterfølgende pr. dag 300 kr.
Ved special lejetid kontakt da for tilbud


Prikken over i'et: 2,5 M Diode-lyskæde til bambusbar
KUN: 50 kr.

Bestil bambus-bar nu!


LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!
Priserne starter fra 200 kr.


AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente på vores adresse i Fredericia. (Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)
Anlægget fylder en del, men kan transporteres i en større personbil eller stationcar. Anlægget må ikke transporteres i trailer.
Anlægget kan både bruges både inde og udendørs.


Du kan også leje...

Lejer du en bar til festen kunne du også leje et musikanlæg... –så mangler du nu kun de farvede pærer – så er dansegulvet klar!
123fest.dk har også musikanlæg og disko-lys som du kan leje billigt. Du kan også leje røgmaskine, spejlkugle og mange andre sjove ting. –og som noget nyt kan du nu også leje en snemaskine, som puster sæbevand ud som "sne"... Klik dig ind under "diskotek" og læs mere.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33