Cirkus Slide - Rutsjebane for de mindste!

Bestil Cirkus Slide hoppeborg nu!

»Fantastisk rutsjebane-slide for de mindre børn«

Cirkus Slide er vores nøje udvalgte rutsjebane/ slide for de mindste børn. Cirkus Slide er overskuelig og i en størrelse alle kan være med på - den er helt perfekt for de 2 til 8 årige.

Cirkus Slide er en flot opsigtsvækkende hoppeborgs-slide, som indbyder til mange timers sjov aktiv leg.

Cirkus Slide måler ca 6 meter i længden og er knap 4 meter bred. Den høje bue i toppen når knap 5 meter op i luften. Cirkus Slide bruger en pumpe som kører på alm. >strømstik (230V) og bliver pustet op på kun 1½ minut.

I venstre siden af Cirkus Slide skal der efter opsætning monteres en trappe med to skrue-øjer. Trappen er solid og en "nem" trappe, som skal besejres inden man kommer op på toppen og kan tage turen ned ad rutsjebanen. Trappen er lavet med store tykke trin, så selv de mindste børn har en chance for at kunne klatre op.

Når Cirkus Slide skal pakkes sammen slukkes og afmonteres pumpen og den store lynlås på bagsiden (lige i hovedhøjde) lynes op så luften kan komme ud. Den er klar til sammenrulning efter ca. 10 min.
cirkus slide hoppeborg komplet

cirkus slide trappe

Cirkus Slide hos FDF

PRISER CIRKUS SLIDE:

Cirkus Slide, 1 dag: (Op til 23 timer) 1500 kr.
Ekstra dag (dag 2): LANGT UNDER HALV PRIS! 2500 kr.
Efterfølgende pr. dag: 800 kr.
Ønskes komplet opsætning og nedpakning: 500 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

Bestil Cirkus Slide hoppeborg nu!

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Cirkus Slide, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af Cirkus Slide hoppeborgen. Såfremt den afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun Cirkus Slide-hoppeborgen i tørvejr. Cirkus Slide må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.


HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33