Basketball - Kæmpe oppustelig basketball

basket - basketball udlejning 123fest.dk

Bestil basketball nu!

Prøv en sjov og nervepirrende aktivitet, hvor præcision og hurtighed er nøglen til vinderpodiet! Dyst mod vennerne, familie eller kollegaer og bliv overrasket over hvor hurtigt din puls stiger og konkurrence-genet tager over...

Vores basketballbane er fremstillet af kraftigt materiale og er inddelt i 3 baner med hver sin kurv, hvorpå der er påmonteret et net. Der medfølger 9 basketbolde, som skal kastes op i kurvene, hvorefter de ruller gennem nettet og retur. Rammer bolden ikke i nettet, triller den ad banen og ned igen. HVEM FÅR FØRST 3 BASKETBOLDE I NETTET?

basketball - udlejning af kæmpe basket Specifikationer på basketball

  • Længde: 3,70 m, bredde 3,0 m, højde: 4,6 m. 
  • Aldersgruppe: Alle - fra ca. 5 år
  • Op til 3 personer ad gangen (3 baner)
  • Der medfølger: 9 basketbolde, 1 blæser og 4 pløkker.
  • Bruger alm strøm (220 V). 
  • Opstillings- og nedtagningstid: ca. 10-20 minutter

Basketball priser


Basketball (1 dag, op til 23 timer) INTRODUKTIONSTILBUD1000 kr.
Basketball (2 dage, op til 47 timer)1600 kr.
Yderligere pr. dag600 kr.
Ønskes opsætning og nedtagning:400 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!

Bestil basketball nu!

Afhent selv

Du kan vælge selv at afhente basketball på vores adresse i Fredericia. (Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel) Basketball kan transporteres i en større bil eller lukket trailer. Basketball kan både bruges både inde og udendørs.

Levering

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (min 300 kr.) (Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel) Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr. Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen. Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Bemærk, vi leverer ikke Basketball til Sjælland. - men man er altid velkommen til at afhente selv. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest! 
Fra 200 kr.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33