Beer-pong, øl-pong udlejning

Bestil Beer Pong nu!

Beer Pong Ball - Øl Pong - Øl-spil

Sæt festen i gang med det super underholdende øl-spil; Beer-Pong-Ball også kaldet Øl-Pong / Øl-bord-bold.

Hvad er Beer Pong?

Beer Pong Ball / Øl-pong er et sjovt og nervepirrende spil for voksne. Det gælder kort fortalt om at kaste "pong-balls" i hinandens krus, hvorefter det/de ramte krus bundes.

Beerpong udlejning 123fest.dk design

Hvad skal du bruge?

  • 1 bord (helst et beer pong bord, men man kan også ”nøjes” med noget lign.)
  • 1 bordtennisbold til hver spiller
  • 20 kopper af plastik eller pap
  • 2 ”rensekopper” med rent vand
  • Øl (men man kan også bruge cider, vin, sodavand, vand m.v.)

Sådan spiller man Beer Pong

Man står på hver sin side af Beer Pong Ball-bordet. Begge spillere har foran sig 10 fyldte krus (max op til ca. halvt fyldte). Derudover har man hver et øl-krus stående på siden af bordet med rent vand, til at skylle pong-bolden.

Den ene spiller starter nu spillet med at "rengøre" en pong-ball" ved at dyppe bolden i det rene vand. Herefter sigtes der efter modstanderens krus og herefter kastes pong-ball'en med overhånd. Ender Pong-ball'en i et krus skal modstanderen bunde, for herefter at stille kruset på siden af bordet. Kruset er nu UDE af spillet. Rammer man ikke krusene samles pong-ball'en op og kommes i vand-kruset.

Efter to kast vender spillet og det er nu modstanderens tur til at kaste.

Vinderen er er den som først rammer alle modstanderens ti krus.

Regler

Der findes mange forskellige versioner af beer pong regler. Det er en del af charmen ved spillet, som jo netop er opfundet for at have det sjovt sammen. Herunder er ”basis reglerne”:

Hold: Beer pong spilles af to hold bestående af 1-4 personer

Start: Det afgøres via ”Sten, Saks, Papir” hvem der starter

Spillet i gang:
Hvert hold får på skift en ”runde”, hvor deltagerne har ét forsøg hver til at kaste en Kopperne fyldes op med drikkevarer, ca. 1 øl til 3 kopper bordtennisbold i modstanderholdets kopper. Hvis en kop rammes skal modstanderholdet drikke indholdet af koppen og fjerne den fra bordet. Der må kun benyttes underhåndskast, og albuen må ikke overskride bordets bagkant. Hvis holdet får 2 bolde i samme kop, så tæller det for 3 ramte kopper, som modstanderholdet skal drikke. Hvis man får 2 bolde i forskellige kopper, så får holdet begge bolde retur og kaster igen.

Vinder:
Vinderholdet er det, der først får ramt alle modstanderens kopper.

Taber:
Taberholdet skal, som straf, drikke vinderholdets tilbageværende kopper.

Særlige regler / udvidelser til Øl-pong

Re-rack:
Hvert hold har ét såkaldt ”re-rack” pr. spil. Det betyder, at man på et tidspunkt i spillet kan flytte rundt på modstanderholdets kopper, så de fx bliver nemmere at ramme.

”Bounce”:
Et ”bounce” er et skud, hvor bolden rammer bordet én gang inden det ryger ned i koppen. Et sådant skud tæller dobbelt, så modstanderholdet skal drikke to kopper. Til gengæld er det tilladt for modstanderholdet at slå bolden væk med hånden, så snart bolden har ramt bordet.

”Roll back”
Hvis en bold triller tilbage på ens egen banehalvdel uden at ryge på gulvet, så har du fået et "Roll Back". Det betyder at du må kaste igen – det skal dog være et trickkast (fx bag ryggen).

Husregler:
Man kan selv finde på andre ”husregler”, som man kan peppe spillet op med. Man følger dog altid husreglerne hos den person hvor spillet spilles.

RENGØRING:

Når I er færdig med Øl-pong-ball skal I gøre bordet rent efter jer. Dette gøres med varmt sæbevand og en god klud.
Hvis bordet er beskidt eller klistrer når I afleverer bliver vi nødt til at gøre bordet rent for jer, hvilket vi tager 200 kr. for.
Bestil sumodragter nu!

PRISER:


BEER PONG KOMPLET 1 dag:
Original 123fest.dk BeerPong bord inkl. pakke med 22 stk. krus + 2 stk. bolde.
449,95 kr.

BeerPong KOMPLET, ekstra dag:149,95 kr.

Original 123fest.dk Beer-Pong Bord - kun bord. 1 dag
399,95 kr.
Ekstra dag:149,95 kr.


Pakke med 22 stk krus og 2 bolde
99,95 kr.
Pakke med 50 stk gennemsigtige krus 30/40 cl.
115 kr.
AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente Beer Pong / Øl-pong i Fredericia. Adressen oplyses via mail, når du har accepteret vores tilbud.

Ønsker du at få leveret kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på Beer Pong / Øl-pong til din fest.

Historien om BeerPong

Historien om beer pong Beer pong er opstået og udviklet som et drikkespil i forbindelse med fester på de amerikanske colleges. Der er mange historier om hvor det præcist kommer fra, men bredt forstået blev første udgave udviklet på Dartmouth College fra 1950erne. Første udgave blev spillet på et almindeligt bordtennisbord med bordtennisbat. Senere spredte spillet sig til andre colleges og udviklede det sig til det vi i dag kender som Beer Pong. Udover at være en sjov selskabsleg, så findes der store seriøse turneringer, som man kan deltage i. Den største foregår i USA med mange deltagere og store vinderpræmier.
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33