Popcornmaskine til LAV pris:
Vi har kun kvalitets popcornmaskiner

Popcornmaskine - kvalitet popcornmaskine til lækre popcorn - udlejning af popcornmaskine

Kvalitets popcornmaskiner til fast LAV pris 

Vores popcornmaskiner producerer lækre lune popcorn på meget kort tid - og rigtig mange af dem. 

Større popcornmaskine!

Hvor de fleste udlejningsmaskiner er 8oz er vores maskiner nu 12oz, hvilket betyder, at den simpelthen laver flere popcorn ad gangen. Selve maskinen er også større og med et flot stilrent design giver det et flot rent indtryk til alle gæsterne. 

Bestil popcornmaskine  nu!

God kvalitet, øget sikkerhed, let betjening og god hygiejne!

Popcornmaskinen er bygget af kvalitetsmaterialer og indrettet med tip-let funktion, som minimerer muligheden for at brænde sig på gryden. Super nem betjening med DANSK vejledning direkte på maskinen!  
Popcornmaskinerne måler: H:76cm x B:46cm x D:40cm og kører på alm strøm (1350w).

Popcornmaskine - kvalitet popcornmaskine til lækre popcorn - udlejning af popcornmaskine

POPCORN-KOMPLET: 

Popcorn Komplet giver dig alt du skal bruge til ca. 50 portioner/kræmmerhuse. Du får portionspakker, så det eneste du skal er at klippe og trykke indholdet i gryden. Med Popcorn komplet får du:
  • Popcornmaskine 1 dag
  • Inkl. slut-rengøring af popcornmaskinen
  • Inkl. popcorn til ca. 50 portioner
  • Inkl. fedt
  • Inkl. salt.
  • Inkl. ca. 50 stk. kræmmerhuse
Kun:
649,95 kr.

Bestil popcornmaskine  nu!


POPCORN-KOMPLET STOR:

Popcorn komplet STOR er en god løsning for dig der skal servere mange popcorn! Her er alt du skal bruge til ca. 180 portioner! Du får også ca. 180 kræmmerhuse og så er slutrengøring selvfølgelig med i prisen.
Kun:
1140 kr.

POPCORNMASKINE PRISER:


Popcornmaskine, 1 dag 345 kr.
Ekstra dag 300 kr.
Ved special lejetid kontakt da for tilbud

POPCORN FORBRUG OG TILBEHØR:


POP-PAKKER (1 pakke giver ca. 7-8 portioner)30 kr.
POP-SPAND / POP-KASSE: (1 spand giver ca. 180 portioner)380 kr.
Kræmmerhuse rød/hvid papir1,5 kr. /stk.

TOTAL RENGØRING:

Ønsker du at betale for helt at slippe for at gøre noget som helst ved popcornmaskinen efter brug - så betal dig fra det med TOTAL rengøring.
300 kr

SLUT RENGØRING:

For at sikre os at maskinen er klar til den næste lejer, gør vi altid selv vores maskiner rene! Det betyder at du som lejer altid er sikret en maskine som er klar til brug. (Inkl. ved køb af komplet)
Fast pris:
150 kr.

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente maskinen på vores lager i Fredericia. Husk at tjekke om den kan stå i din bil. Vi ønsker det skal være nemt selv at afhente popcornmaskinen på vores lager - og dermed spare leveringsomkostningerne. 

Vi kan levere og afhente til 7kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå. Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde. 

Vi leverer over det meste af Jylland og hele Fyn. Bl.a. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Skanderborg, Århus, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Esbjerg, Give, Herning, Christiansfeld, Haderslev, Aabenraa, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense, Nyborg, Svendborg og så videre... Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på en popcornmaskine til din fest.

Bestil popcornmaskine  nu!

Lej og tjen!

Holder din forening eller klub fest, biograf-aften eller et andet sjov arrangement kan I let tjene nogle gode penge.
Vores Popcornmaskiner er lette at betjene og tiltrækker ofte mange mennesker, med den lækre duft...

Stor popcorn komplet

Opfindelsen: Popcorn!

For flere tusinde år siden opdagede indianere de gyldne majskorns fantastiske forvandling. På det tidspunkt troede man, at det var en lille vred gud der slap ud når kernen forvandlede sig og poppede. Da de første englændere, i det 16. århundrede, kom til Amerika, lærte de hurtigt at poppe popcorn. I 30'ernes depression-tid i USA var popcorn en af de eneste få fornøjelser folk i USA havde råd til. Så salget fik en stor opblomstring og lige siden har popcorn, bredt sig til resten af kloden. Speciel efter 2. verdens krig gik det stærkt - og i dag nyder vi de gyldne poppede popcorn over hele verden - på mange forskellige måder og efter forskellige opskrifter.


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33