Stor hoppepude - 8x8 meter

Stor hoppepude
Bestil hoppepude  nu!

Stor hoppepude måler hele 8 x 8 meter og ca 100 cm høj. Den er velegnet til alle aldre. Den store hoppepude blæses op af en pumpe, som skal køre konstant. Den bruger helt alm. strøm (230V) og er klar efter kun 1½ minut.

Perfekt til enhver festlig lejlighed!

EN STOR NEM HOPPEPUDE!

Stor hoppepude kan transpoteres på en sækkevogn og et nem at sætte op. En stor lynlås i hele den ene siden gør hoppepuden ekstremt let at få pakke sammen igen - luften er ude i løbet af få sekunder, hvorefter den nemt kan foldes og derefter rulles stramt sammen, så den igen kan køres på sækkevognen.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge den store hoppepuden, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppepuden.
Såfremt hoppepuden afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppepuden i tørvejr. Hoppepuden må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppepuden våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring.

Bestil hoppepude  nu!

PRISER STOR HOPPEPUDE

1 dag: (Op til 23 timer) 1500 kr.
2 dage (Op til 47 timer): 2500 kr.
Efterfølgende pr. dag: 800 kr.
Ønskes opsætning 
og nedpakning:
600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfrem afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppepuden. Den fortæller at brugen af hoppeborge/puder sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade. Der er også et skilt på hoppepuden der fortæller om reglerne for brug af hoppepuden.


Hoppepuden må ikke bruges til offentlige arrangementer

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. Denne hoppepude må kun bruges til lukket / private arrangementer og ikke til offentlige.

Andre der har lejet en hoppepude har også...


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33