Jungle HOP - Hoppeborg med rutsjebane!

jungle hop hoppeborg med rutsjebane

Bestil Jungle-hoppeborg nu!

Jungle HOP - en sjov hoppeborg med rutsjebane og tag

jungle-hoppeborg med sjov rutsjebaneJungle HOP er en sjov hoppeborg med en lille rutsjebane i den ene side - helt perfekt for alle børn!

Jungle HOP er super flot med mange flotte print, som indbyder til mange timers leg. Den er meget stabil og den store brede forpude gør éntreen til hoppepuden let og lige til.

Jungle HOP er ca 4 meter dyb og næsten 6 meter bred (inkl rutsjebane). Selve hoppeborgen er ca 4 meter bred. I højden måler den knap 3,7 meter. Hoppeborgen blæses op af en luftpumpe som kører konstant og tilsluttes alm. strøm (230V) . Jungle Hop er klar på kun 1½ minut.

SÅDAN SÆTTER DU OP OG PAKKER NED

Når Jungle HOP sættes op skal man lige huske at lyne alle tre lynlåse inden pumpen tilsluttes. De sidder henholdsvis i siden, bag og i siden af rutsjebanen. 

Når Cirkus Slide skal pakkes sammen slukkes og afmonteres pumpen og alle tre lynlåse lynes op så al luft kan slippe ud. Efter ca. 10 min. er den klar til at blive rullet stramt sammen. Start med at ligge forpuden ind. Herefter foldes den midt over fra foran mod bag. Slut af med at rulle meget stram fra den ene ende ned mod en åben lynlås. Efter sammenrulningen skal den oprejst være ca 1,7 meter høj.

Bestil Jungle-hoppeborg nu!

PRISER JUNGLE HOP:

Jungle HOP, 1 dag: (Op til 23 timer) 1499,95 kr.
Ekstra dag (dag 2): LANGT UNDER HALV PRIS! 2500 kr.
Efterfølgende pr. dag: 800 kr.
Ønskes komplet opsætning og nedpakning: (Få 50% rabat hvis I stiller med to hjælpere) 500 kr.
REGNVEJRSAFTALE: Vi tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om hoppeborgen blir våd.250 kr.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge JUNGLE HOP, skal du lige sørge for at den bliver ren igen. Brug en blød håndkost og fej sand, popcorn m.v. af hoppeborgen. Såfremt den afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Jungle HOP -hoppeborgen er bedst i tørvejr. Den må kun pakkes sammen, når den er HELT tør, da den ellers vil mørne i syningerne. Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, bliver vi derfor nødt til at opkræve betaling for evt. tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst. MEN du kan vælge at købe en regnvejrsaftale og så skal du slet ikke tænke på noget.
Er hoppeborgen dårligt rullet sammen, opkræves der ligeledes gebyr for ompakning.

Bestil Jungle-hoppeborg nu!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente Jungle HOP -hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)


PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her! 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33