Stigegolf - Kæmpe stor Stigegolf

- op til hele 12 spillere eller hold pr. spil!

Stigegolf - Kæmpe stigegolf udlejning!

Stigegolf er et utrolig underholdende spil, hvor ALLE kan være med! Man kan både spille solo mod hinanden eller sammen i hold. 
Man kaster med tre "bolas" skiftevis og så gælder det om at ramme "stigen" - og point får du alt efter hvor "bolas" sidder på "stigen".

Bestil Stigegolf nu

KÆMPE stigegolf i super Kvalitet!

Vores stigegolf måler hele 180cm i højden og er 100cm bred. Det er bygget til at kunne holde til at blive brugt! Derudover sikrer kvaliteten, at stigegolf-spillet ikke vælter eller flyver væk og knækker. 

Spil MANGE personer sammen! Helt op til 12 hold!

Vores stigegolf er designet og tænkt til at være et socialt spil, hvor mange kan spille sammen. På vores stigegolf kan du derfor booke EKSTRA "bolas" med, så I kan spille helt op til 12 personer eller 12 hold samtidig! Det betyder at I kan spille op til hele 36 personer på samme tid i ét stigegolf spil!

PRISER Kæmpe Stigegolf


Komplet Stigegolf med 6 bolas 750 kr.
Ekstra dag 495 kr.6 ekstra "Bolas" med til spillet 200 kr.


Ved bortkomst eller ødelagte / indviklede "Bolas" koster det pr. "Bolas" i erstatning:85 kr.

Sådan spiller man Stigegolf

Stigegolf kan både spilles som hold og alle mod alle. Hvis man spiller alle mod alle, skal hver spiller have 3 bolas.
Bolas er det som man kalder kuglerne man kaster med. Hvis man spiller som hold fordeler man antallet af bolas på hvert hold som man har lyst. 

Før spillet kan gå i gang skal der vælges hvor langt fra stativet man skal stå. De officielle regler siger 5 meter men man kan altid justere sværhedsgraden ved at gå længere væk eller tættere på. Spillet spilles i omgange, i hver omgang kaster alle spillere/hold 1 bolas. Normalt trækker man lod om hvem der starter.

Hver spiller/hold skal kaste 1 bolas før den næste må kaste. Det op til hver enkelt spiller at bestemme hvordan man kaster - typisk laver man et underhåndskast hvor man holder i den ene golfbold og den anden golfbold hænger frit. 

Sådan tæller i points

Hvordan får man points: Når alle spillere/hold har kastet sine 3 bolas bliver antallet af point bestemt ud fra hvilken ribbe de hænger på. 
Øverste ribbe giver 3 points
Midterste ribbe giver 2 points
Nederste ribbe giver 1 point. 

Hvis ens bolas ender på jorden enten ved de ikke får fat i en ribbe -eller at blive skudt ned skudt ned af en selv eller en modstander - giver de ikke point og tæller derfor ikke med. 
Hvis de skydes ned MEN falder ned på en af de andre ribber og sidder fast, så er de stadig gældende som point. 

Det er muligt at få et bonuspoint hvis man rammer med en bolas på hver ribbe; altså både 1 point ribben, 2 point ribben og 3 point ribben eller hvis en spiller rammer med alle 3 bolas på 3 point ribben i samme runde - så får spilleren/holdet et ekstra point. 

Spillets varighed: Den spiller eller hold, som først når præcis 21 point har vundet! Når en spiller kommer over 21 point så gælder ingen af spillerens point i den runde. F.eks. hvis en spiller eller et hold har 19 point og mangler 2 point for at vinde, men spilleren/holdet får 3 points i denne runde, så har spilleren/holdet forsat kun 19 point. - og man må prøve igen i næste runde!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33