Rodeotyr for børn - Børne-Rodeotyr

OPPUSTELIGE RODEOTYR FOR BØRN!

Giv børnene en tur på en af vores store oppustelige rodeotyre! De er flotte i farverne, designet med sikkerhed og en super sjov oplevelse for alle børn i alderen 2 - ca 12 år.

Bestil Børne-Rodeotyr nu!

børne rodeotyr udlejning

SÅDAN FUNGERER BØRNE-RODEOTYREN

Hjælp barnet op på tyren og husk at fortælle at det ikke gør ondt at falde ned. Det er jo det der er meningen - og at man lander på hoppeborgen...
Herefter er der fire snore, som der kan trækkes i. Skiftevis trækker I let i snorrene og får tyren til at bevæge sig. Ofte er det rigeligt kun at trække lidt og lade børnene
få en god tur, hvor de selv siger »SLUT« og dermed selv glider ned.

SPECIFIKATIONER PÅ BØRNE-RODEOTYRE

  • Ca 2 meter høj
  • Ø 4,60 meter - derudover 1 meter til pumpen
  • Én person ad gangen!
  • Max 45 kg på tyren
  • Opstilling/Nedpakning: Ca 15-20 min.

PRISER BØRNE-RODEOTYR:

Oppustelig Børne-rodeotyr, 1 dag: (Op til 23 timer):
Før: 1500 kr.
NU KUN: 1149,95 kr.
Ekstra dag: 1000 kr.


Total opsætning og nedpakning: (123fest.dk sørger for det hele) 600,00 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!Regnvejrsaftale:

Vær opmærksom på at vi tilbyder en særlig regnvejrsaftale på denne aktivitet.
200 kr.

Bestil Børne-Rodeotyr nu!

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Vi kan levere og afhente til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå. Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde. Vi leverer over det meste af Danmark. Hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

Børne-Rodeotyren er nem at sætte op og pakke sammen. Du løsner spænderne og ruller aktiviteten ud. På aktiviteten finder du en lynlås, som skal lukkes FØR blæseren sættes til. Montér blæseren og sæt stikket i stikkontakten. Rodeotyren pustes nu op, og efter to minutter er den klar!

Ved nedtagning starter du med at slukke for blæseren, hvorefter du lyner lynlåsen op. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter den nemt kan foldes sammen (1/3 ind i begge sider) og til slut rulles sammen så den er ca. 170cm bred/høj. Husk at folde den sammen, så du sørger for at holde lynlåsen fri, så luften kan komme ud. Rul til slut aktiviteten sammen ned MOD lynlåsen.

Vær opmærksom på at sammenpakningen det gøres ordentligt! Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN I afleverer!

Du kan også vælge at betale for en løsning, hvor 123fest.dk står for opsætning og nedtagning.

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Børne-Rodeotyren, skal den gøres ren - inden luften tages ud! Brug en fugtig klud og tør, om nødvendigt, banen af hvor den er beskidt. Såfremt Børne-Rodeotyren afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Børne-Rodeotyr må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er Børne-Rodeotyren fugtig eller våd når vi kommer og henter den, skal vi have slået den op, når vi kommer hjem, og vi bliver derfor nødt til at opkræve betaling for tørring. (500kr.)

Bestil Børnerodeotyr nu!

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33