Gurli Gris Soft Play

- For de mindste fra 0-3 år

Gurli Gris soft play udlejning af aktiviteter for babyer og små børn
Vi oplever ofte at de aller mindste børn ikke føler sig trygge på en hoppeborg. De har brug for noget andet. Noget der er sjovt, trygt og nede på jorden.

Derfor lancerer vi nu GurliGris Soft Play, som er for de allermindste, når de skal fejres eller have noget for sig selv!

Bestil Gurli Gris Soft Play nu!

Perfekt til den lille fødselsdag!

Gurli Gris Soft Play er helt perfekt når de mindste børn skal fejres! Det kan bruges både ude og inde - og det fylder ikke mere, end at det kan stå i stuen eller hvor I ellers synes. 

Det får du med

Gurli Gris Soft Play består af en "kravlegård" med "puder", som kan stables, leges på og med - altså HELT perfekt til de mindste!
I alt er der 16 "puder" at lege med, som alle er med flotte Gurli Gris motiver. Der medfølger også en "vippe", som man kan sidde på.
Selve kravlegården består af fire sider og et underlag - alt sammen i skønne farver og med flotte Gurli Gris motiver!

Priser på Gurli Gris Soft Play


Gurli Gris Soft Play komplet, 1 dag:795 kr.
Ekstra dag:400 kr.


Rengøring og tørring af Soft Play (Hvis det afleveres beskidt eller vådt)400kr.


Bestil Gurli Gris Soft Play nu!
Gurli Gris soft play udlejning

Det er nemt selv at afhente - men vi leverer også gerne

Gurli Gris Soft Play er pakket i en stor pose med velcro (ca. 1x1meter). Den kan være i et bagagerum, men kan eller sagtens pakkes om. Sagt med andre ord, så kan det sagtens være i alle biler.

Ønsker du levering giver vi naturligvis også gerne et tilbud på det. 

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.) (Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel) 

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr. Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen. 
Vi leverer over hele Fyn og det meste af Jylland. F.eks. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33