Fodboldbane - Oppustelig fodboldbane

fodboldbane_stor_udlejning

Bestil Fodboldbanen nu!

Få tonsvis af sjov med en oppustelig fodboldbane! Perfekt til festen hvor der er fodbold-glade folk indviteret. Fodboldbanen er desuden meget brugt til fodboldklubbens sæsonstart eller sæsonafslutning, hvor der lige skal lidt ekstra sjov på programmet.

FAKTA OM FODBOLDBANE - UDEN bund

Vores fodboldbaner måler 14 meter lang og 7 meter bred. Den har et mål i hver sin ende, som hænger sammen med resten af fodboldbanen. Denne fodboldbane har IKKE bund i, hvilket betyder at man kan spille i sko. Den kan bruges på alle typer underlag, dog ikke på grus eller sand. Banen er meget kraftig og ca 120 cm høj. Målene rækker ca 220 cm op i vejret. Fodboldbanen fortøjres med pløkker eller reb.

Vores fodboldbaner er hurtige og nemme at sætte op

Rul banen ud - fold ud og montér pumpen - og tilslut til strøm! - Det er det!
Den store pumpe, som bruger alm. strøm (230V) pumper banen op på bare 2 minutter. 

En fodboldbane er velegnet til både børn, unge og voksne, og giver mange timers sjov for alle!
Man kan selvfølgelig selv afgøre hvor mange der skal være på banen ad gangen. Vi råder til at lave hold af 3-4 mand pr. hold.

Det er vigtigt at der ikke bruges andre fodbolde end de skumbolde eller plastik TV-bolde, da banen og målene kan tage skade af andre bold-typer. Der medfølger én bold.

OPSÆTNING OG NEDTAGNING

Fodboldbanen er nem at sætte op og relativ nem at pakke sammen. Det er en god ide at være minimum 2 personer. Banen vejer ca 150 kg. og transporteres bedst rundt på en god sækkevogn opretstående. 
Den kan transporteres på en helt alm trailer og måler sammenrullet ca 2 meter høj x 1 meter i diameter.

Ved nedtagning gør lynlåse i siderne det ekstremt let at pakke sammen. Den er helt flad på bare 5 min., hvorefter de nemt kan foldes og til slut rulles sammen.

Det tager i alt ca. 10 min at sætte banen op og ca. 15 min. at pakke den sammen.

Du kan vælge selv at sætte banen op ELLER få 123fest.dk til at gøre det.
Vær opmærksom på, at det skal gøres ordentligt!
Kommer banen retur fugtig, våd eller dårligt pakket og/eller dårlig rullet sammen, så opkræves der betaling for tørring og/eller ompakning. - Så sørg for at gøre det ordentlig og rigtigt INDEN i afleverer!

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge fodboldbanen, skal den gøres ren - inden luften tages ud! Brug en indendørs blød kost og fej sand o.s.v. af banen - så den er helt ren. Brug evt. en fugtig klud om nødvendigt. Såfremt mega-bordfodbold afleveres beskidt, opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun fodboldbanen i tørvejr. Fodboldboldbanen må nemlig kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Er Fodboldbanen fugtig eller våd når vi afhenter eller når I aflevere den, opkræves der betaling for tørring.

Bestil Fodboldbanen nu!


PRISER FODBOLDBANE:

1 dag: (Op til 23 timer) 1595,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) UNDER HALVPRIS! 2495,95 kr.
Efterfølgende pr. dag: 999,95 kr.


Ønskes opsætning og nedtagning:
600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du kan vælge selv af afhente fodboldbanen!

Vi leverer og afhenter til 7kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris ved, at tage afstanden fra Fredericia til din adresse og derefter gange km. med 14kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f.
Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på megabordfodbold til din fest.


Andre der har lejet mega bordfodbold har også...

  • Lej sumodragter!
    De tunge, sjove sumodragter er et sikkert hit til alle slags fester...
  • Lej Bungeerun!
    Den 12 meter lange bungeerunbane har ofte vært ude sammen med rodeotyren og givet alle børn, unge og voksne sved på panden...
  • Lej en Slushicemaskine!
    En slushicemaskine er nøglen til en succes-festen!
 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33