TOXIC - Kæmpe hoppeborg med rutsjebane!

toxic hoppeborg udlejning
Bestil Toxic hoppeborg nu!

»Toxic er vildt sej!«

Det er faktisk præcis hvad børnene siger, når de har prøvet vores Toxic hoppeborg. Der er nemlig både plads til leg, hopperi og sus i maven. Den er opbygget super smart, så der kan holdes opsyn fra siderne, som omvendt holder børnene sikkert inde i hoppeborgen. Midt på hoppeborgen kravler man op og slutter turen af med en tur på den meget brede rutsjebane.

Overdækket og sejt uuuuuhyggelig design

Med et vildt design er Toxic vores mest uuuuhyggelige hoppeborg. Hoppeborgen er overdækket hvilket giver en fordel hvis der skulle komme en byge. Generelt er der mange detaljer på hoppeborgen, som gør den helt unik. Specielt den meget brede rutsjebane er noget man sjældent ser på en hoppeborg i den størrelse.
Toxic er et rigtig godt alternativ til en "kedelig" og almindelig hoppeborg, da den med designet holder børnene aktiveret i et flow i og omkring hoppeborgen, som nok mere bør kaldes en aktivitetshoppeborg.

Toxic måler hele 8,5 meter i længden og 3,5 meter i breden. Hoppeborgen er også hele 3,5 meter høj! Den blæses op af en enkelt kraftig blæser (alm 220V) på kun 1 min.
De fire store lynlåse på hoppeborgen gør den super nem og hurtig at pakke sammen.------

TOXIC SLIDE HOPPEBORG:

Toxic, 1 dag: (Op til 23 timer)
1995 kr.
Ekstra dag1250 kr.


Opsætning og nedpakning: (Få 50% rabat hvis I stiller med 2 hjælpere!)600 kr.
REGNVEJRSAFTALE: Vi tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om hoppeborgen blir våd.
250 kr.

Bestil Toxic hoppeborg nu!


RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Toxic-hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen. Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug om muligt kun Toxic-hoppeborgen i tørvejr. Sørg for at have nogle håndklæder ved hånden i tilfælde af regn. Hoppeborgen skal pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst. (Står den pakket våd sammen rådner syningerne og selve materialet bliver jordslået. Det er derfor vigtigt at få den tørret hurtigst muligt)

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Syddanmark, Midtjylland og Fyn. Bla. til Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.


HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33