Drage-slide - Kæmpe Drage-rutsjebane

drage slide hoppeborg komplet

Bestil bungeerun nu!

123fest.dk har en kæmpe drage-rutsjebane på hele 12 meter x 6 meter bred og hele 8 meter høj.
Den kalder vi »Kæmpe drage-slide«.

kæmpe slide forfraHvad er kæmpe drage-slide?

Vores kæmpe slide er en stor flot drage-hoppeborg med en stor rutsjebane. I venstre side af sliden er der en klatrevæg med trin, hvor man skal kravle op. Når du har kravlet helt til tops på sliden, er der en etage hvor man kan nyde udsigten inden man tager den sjove rutsjetur ned på slidens højreside. 

Sikkerhed frem for alt!

Hoppeborgen er produceret med sikkerhed, som det alt overskyggende emne. Overalt på sliden er der tænkt sikkerhed. Man kan ikke hænge fast nogle steder og rutsjebanen slutter langt før hoppeborgen ender. Øverst oppe er der kraftig net, så man ikke kan kravle ud. Desuden er vores kæmpe hoppeborg-slide udstyret med et grønt banner øverst oppe. Det kalder "sikker start", da det gør det næsten umuligt at springe ud og sikrer derfor alle, en sikker start på rutsjeturen.

Vi understreger at det er vigtigt at lejer og arrangør samarbejder og sikrer at sliden bliver så sikker som mulig. Vi anbefaler at der altid står tre voksne ved sliden og holder opsyn. Én person styrer "indgangen" og hjælper børnene op. Én person står på toppen af sliden og sikrer at alle kommer sikkert op og videre ned. Den sidste står klar nederst ved "udgangen" og hjælper børnene væk og ned fra hoppeborgen. Send aldrig mere end to børn afsted af gangen. Når to børn rutsjer ned, er to børn kommet op på toppen og to børn sendes afsted til klatring. Børnene kan stille sig i kø ved "indgangen". 

Kæmpe drage-slide bruges selvfølgelig uden sko - og husk at tage halskæder, armbånd, skarpe genstande m.v af, inden man benytter kæmpe slide.

kæmpe slide spreder glæde!

 kæmpe slide kan bruges af alle.

Bestil bungeerun nu!

Vigtig information

Kæmpe Drage-slide er, i alle hjørner samt på midten, forsynet med øjer, hvor man kan fortøjre kæmpe slide. Uanset hvor den står SKAL sliden fortøjres, hvilket sikrer, at den ikke kan vælte. Kæmpe drage-slide må ikke bruges i regnvejr og/eller hvis den er våd. Blæser det over 9 meter i sek. må kæmpe slide ligeledes ikke bruges. Kæmpe drage-slide hoppeborgen pustes op af to store pumper, som tilsammen trækker ca. 1600W og bruger almindelig 220V. - hvilket betyder at den kan sættes til en almindelig stikkontakt.

Priser:


1 dag: (Op til 23 timer)
3200 kr.
Ekstra dag:1600 kr.


For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.


Opsætning og nedpakning:

Kæmpe drage-slide er meget stor og kan er svær at håndterer. - Men det er ikke umuligt! Ønsker I at 123fest.dk står for opsætning og nedtagning tilbyder vi altid en fast lave pris for denne ydelse. 
800 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!

Levering:

Som udgangspunkt leverer vi og afhenter vi til 6 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
Men send os din bestilling og vi returnerer et helt uforpligtende tilbud på kæmpe slide inkl. levering, opsætning og nedtagning.

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer kæmpe slide over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense. Få et tilbud på levering og opsætning til din adresse.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Afhentning:

Kæmpe slide er kæmpe stor. Den vejer ca 200 kg og kan være svær at sætte op og pakke sammen. - Men ikke umulig! Du kan derfor godt vælge selv at afhente Kæmpe Drage-slide.

Rengøring:

Når man er færdig med at bruge kæmpe slide, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af Kæmpe drage-slide. Såfremt Kæmpe drage-slide afleveres beskidt bliver opkræves der betaling for rengøring.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

Bestil bungeerun nu!

Andre der har lejet Kæmpe drage-slide har også...

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33