Piratskibet - Hoppeborg med rutsjebane!

Bestil piratskibet hoppeborg nu!

»En super sjov og anderledes hoppeborg«

Piratskibet er en super flot stor lang hoppeborg med en rutsjebane i midten. Nogle kalder det for en aktivitetsbane, men vi synes hoppeborg med rutsjebane er mere rammende.

Piratskibet er et rigtig godt alternativ til en helt almindelig hoppeborg, da den holder børnene aktiveret på en helt anden måde.

Piratskibet er flot dekoreret med pirat-print og har tre "pop-ups", en trappe op til rutsjebanen og en slide på den anden siden af midten.

Hoppeborgen er 9 meter lang og knap 4 meter bred. I højden når masten op til ca 4,5 meter. Piratskibet bruger en alm pumpe med helt alm. strøm (230V) og pustes op på bare 1½ minut.

piratskibet hoppeborg logo

piratskibet hoppeborg med rutsjebane

piratskibet popups hoppeborg

PRISER PIRATSKIBET:

Piratskibet, 1 dag: (Op til 23 timer)
2500 kr.
Piratskibet, 2 dage (op til 47 timer) Langt under halv pris for dag 2!3750 kr.
Efterfølgende pr. dag1250 kr.


Opsætning og nedpakning: (Få 50% rabat hvis I stiller med 2 hjælpere!)600 kr.Bestil piratskibet hoppeborg nu!
piratskibet hoppeborg med rutsjebane

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge Piratskibet-hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen. Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun Piratskibet-hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfrem afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.


HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33