Wipe-out Sweeper - En vild sjov svingarm!

Bestil Wipe-Out Sweeper
Prøv en hylende sjov aktivitet som alle kan være med til uanset alder! Med en Wipe-out Sweeper har du en stor aktivitet, et sejt blikfang og timevis af sjov!

PRISER Wipe-out Sweeper


Wipe-out Sweeper Event, 1 time med instruktør, inkl opsætning og nedpakning (lejer stiller med en stærk hjælper)kr. 4345
Wipe-out Sweeper Event, 1,5 times - som overståendekr. 4845
Ekstra time med instruktørkr. 600


Wipe-out Sweeper, 1 dag, uden instruktør, inkl. hjælp opsætning og nedpakning (lejer stiller med en stærk hjælper)kr. 4595


Hvad er en Wipe-Out Sweeper?

Aktiviteten er også kendt som en svingarm, og består af en stor hoppepude på Ø8 meter, med en motor i midten med to lange "arme". Motoren styres ved en pult, hvor hastigheden på motoren kan styres. Armene drejer rundt og nu skal deltagerne undgå at blive ramt ved at hoppe og bukke sig.
Motoren styres manuelt og det kræver lidt øvelse at styre motoren så turene bliver spændende og sjove. Dog er den meget enkel og nem at gå til.

Sikkerhed er vigtigt for os!

Der findes mange udgaver at Wipe-out Sweeper. - også mange som vi ikke kan stå inde for. For os er sikkerheden meget vigtig, så vi sikrer at ingen kommer til skade eller får en dårlig oplevelse. Derfor er vores Sweeper med AUTOMATISK STOP, hvilket betyder at motoren stopper når den møder tilpas modstand. Dvs. at hvis armene rammer en deltager som falder ned oven på armen, så stopper maskinen. Det er vigtigt, så vedkommende ikke kommer til skade!

Bestil Wipe-Out Sweeper

Vi giver den bedste oplevelse!

Der er tre ting som sikrer en god oplevelse med Sweeperen. 
  1. Den som betjener pulten/Instruktøren er god og formår at lave spændende og sjove ture.
  2. På vores Sweeper står man ikke direkte på hoppepuden, men på podier som går gennem hoppepuden og står på jorden. Det sikrer den bedste stabilitet og tryghed når der hoppes.
  3. Glade deltagere :)

Specifikationer:

  • Wipe-Out Sweeper måler Ø8 meter. 
  • Optimalt skal vi derfor bruge 10x10 meter. 
  • Der skal gerne være 3-4 meter i højden så der er plads til at hoppe. 
  • Den bruger 1x alm. 230v strøm.
  • Det tager ca. 20 min at sætte aktiviteten op og ligeledes at pakke sammen.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33