Paw Patrol hoppeborg - med tag!

Bestil Paw Patrol hoppeborg nu!

PawPatrol hoppeborg udlejningSuper flot Paw Patrol hoppeborg - med tag!

Paw Patrol Hoppeborg er en mindre hoppeborg, som er overdækket!
Med et super flot design af de populære rednings-hunde og deres leder Ryder, indbyder og tiltrækker hoppeborgen til masser af sjove lege og hopperier.

Paw Patrol hoppeborg er ca 4 meter dyb og ca 4 meter bred hvilket gør det PERFEKT til børnefødselsdag og lign. I højden måler den ca. 3,7 meter. Hoppeborgen blæses op af en luftpumpe som kører konstant og tilsluttes alm. strøm (230V). Paw Patrol hoppeborgen er klar på kun 1½ minut.

PRISER Paw Patrol:

Paw Patrol hoppeborg, 1 dag: (Op til 23 timer) 1300 kr.
Ekstra dag (dag 2): UNDER HALV PRIS! 600 kr.
Efterfølgende pr. dag: 800 kr.
Ønskes opsætning og nedpakning: 500 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!
Bestil Paw Patrol hoppeborg nu!

DU KAN SELV SLÅ DEN OP OG PAKKE NED

Vores Paw Patrol hoppeborge er MEGET NEMME at have med at gøre! Hvis du vil kan du nemt selv stå for både opsætning og nedpakning. Det tager kun ca 10 min. at gøre den klar til brug. Når den sættes op skal man lige huske at lyne de to lynlåse inden pumpen tilsluttes. De sidder henholdsvis i siden og bag.
Når hoppeborgen pakkes sammen skal blæseren slukkes og lynlåse lynes op så al luft kan slippe ud. Efter få minutter er den klar til at blive foldet og herefter rullet stramt sammen. Efter sammenrulningen skal den oprejst være ca 170 cm høj. DU kan se en instruktionsvideo her:

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal du lige sørge for at den bliver ren igen. Brug en blød håndkost og fej sand, popcorn m.v. af hoppeborgen. Såfremt den afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Den må kun pakkes sammen, når den er HELT tør, da den ellers vil mørne i syningerne. Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, bliver vi derfor nødt til at opkræve betaling for evt. tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst.
Er hoppeborgen dårligt rullet sammen, opkræves der ligeledes gebyr for ompakning.

Bestil Paw Patrol hoppeborg nu!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente Jungle HOP -hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)


PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.
HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33