Paw Patrol Slide hoppeborg med rutsjebane -og med tag!

Paw Patrol hoppeborg med slide rutsjebane udlejning pris

Bestil Paw Patrol Slide hoppeborg nu!

Super sjov Paw Patrol hoppeborg med rutsjebane - og med tag!

Paw Patrol Slide er en super sjov og flot hoppeborg med hoppeplads, rutsjebane og med tag! Det super flotte design med alle de kendte 6 vovser og Ryder, får du en hoppeborg som børnene vil elske! 

Paw Patrol Slide er ca. 4 meter dyb og ca 5 meter bred. I højden måler den ca. 3,7 meter. Hoppeborgen blæses op af en luftpumpe som tilsluttes bag på, og som skal køre konstant og bruger alm. strøm (230V). Paw Patrol Slide hoppeborgen er klar på kun 1½ minut.

PRISER Paw Patrol Slide:

Paw Patrol hoppeborg, 1 dag: Ny lavpris:
1495 kr.
Ekstra dag: 1200 kr.
Ønskes opsætning og nedpakning: 600 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med 2 hjælpere!
REGNVEJRSAFTALE: Vi tilbyder en regnvejrsaftale, så du ikke skal tænke på om hoppeborgen blir våd.250 kr.

DU KAN SELV SLÅ DEN OP OG PAKKE NED

Vores Paw Patrol Slide hoppeborge er MEGET NEMME at have med at gøre! Hvis du vil kan du nemt selv stå for både opsætning og nedpakning. 

Det tager kun ca 10 min. at gøre den klar til brug. Når den sættes op skal man lige huske at lyne de tre lynlåse (ved rutsjebane, side og bag) inden pumpen tilsluttes. Når hoppeborgen pakkes sammen skal blæseren slukkes og lynlåse lynes op så al luft kan slippe ud. Efter få minutter er den klar til at blive foldet og herefter rullet stramt sammen. Efter sammenrulningen skal den oprejst være ca 170 cm høj. 

Se video for instruktion: 

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal du lige sørge for at den bliver ren igen. Brug en blød håndkost og fej sand, popcorn m.v. af hoppeborgen. Såfremt den afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Den må kun pakkes sammen, når den er HELT tør, da den ellers vil mørne i syningerne. Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, bliver vi derfor nødt til at opkræve betaling for evt. tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst. Er hoppeborgen dårligt rullet sammen, opkræves der ligeledes gebyr for ompakning.

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over det meste af Jylland, hele Fyn og Sjælland. Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente Jungle HOP -hoppeborgen på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel. 
 

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.

HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene.  123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33