Flot egetræs-fadølsanlæg med to haner

- Når et fadølsanlæg også skal være lækkert at se på!

Vores Egetræs-fadølsanlæg laver lækre kolde fadøl og har et design-udtryk som er elegant, stilfuldt og tidsløst! 

fadøl. Fadølsanlæg 2 haner i egetræ


Masser af fadøl

Vores egetræsfadølsanlæg laver op til 50L. øl i timen, hvilket svarer til ca. 160 fadøl á 30cl.
De to haner betyder at du kan køre med to forskellige øl.

Tilslut og tænd - så er du kørende!

Fadølsanlægget er super nemt at håndtere. Vi har på forhånd gjort alt klar, så det eneste du skal, er at tilslutte fustagen og sætte strøm til.

Ingen Co2 - der er pumpe i anlægget!

Fadølsanlægget bruger ikke Co2. KUN alm. 230V. Fadølsanlægget har nemlig en luftpumpe installeret som driver øllen frem i hanen - det er smart - og altså HELT uden brug af Co2!

Priser for Fadølsanlæg 2 haner i egetræ med luftpumpe


Fadølsanlæg, egetræ, 2 haner, 1 dag:795 kr.
Ekstra dag:300 kr.


Slutrengøring af fadølsanlæg:
Du skal selv gøre Fadølsanlægget ren, så god du kan. Men for at sikre os at maskinen er klar til den næste lejer, laver vi altid selv en slutrengøring af vores maskiner! Det betyder at du som lejer altid er sikret en maskine som er klar til brug.
80 kr.


FADØL: Se udvalget af fustager til fadøl lige her
Afhentning og levering:

Du er velkommen til selv at afhente Fadølsanlægget på vores lager i Fredericia.
Ønsker du at få leveret kan det naturligvis også lade sig gøre. Vi leverer og afhenter til 7 kr. pr. kørt km. (min. 300 kr.) Når vi har modtaget din bestilling/forespørgsel sender vi dig et uforpligtende tilbud herpå. Du kan også selv beregne din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia til din adresse, og derefter gange km. med 14 kr. Din afhentningspris udregnes på samme måde.
Vi leverer over hele Fyn og det meste af Jylland. F.eks. i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f. Altså i hele Trekantsområdet, hele Fyn, syd- øst- og Sønderjylland. Vi leverer desværre ikke fadøl til Sjælland. Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på et fadølsanlæg til din fest.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33