ZOO-Race - sjov på kørende tøjdyr!

Bestil tilbud på Zoo-race

zoo race, zebra stafet, sjov på kørende tøjdyr

Hvad er Zoo-race?

123fest.dk har en stald fuld af tøjdyr på hjul - en super sjov og skør aktivitet hvor alle kan være med!
Zoo-race er en fysisk aktivitet som foregår på ryggen af et stort tøjdyr med hjul. Vi har både børne og voksen størrelser og dyrene kan bruges både som kom-og-prøv aktivitet men også som f.eks. stafet, konkurrence m.v. Bemærk dog at dyrene er ikke radiobiler og er ikke lavet til at køre ind i hinanden med.
 • Børne Zoorace er fra ca. 4 år og til max 40 kg.
 • Voksen Zoorace er fra ca. 10 år og fra ca 40 kg til max 100 kg.

I vores stald har vi 

 • Giraf (til børn)
 • Zebra (til børn og voksen)
 • Sort hest (til børn og voksen)
 • Brun hest (til børn og voksen)

Priser på Zoo-race EVENT


For børn: PERFEKT TIL BØRBEFØDSELSDAG!
2 børne-dyr inkl. kegler (Gælder KUN til børnefødselsdag)
1590,00 kr.
Nu kun: 999,95 kr.
40 minutters event med 2 børne-dyr inkl. kegler og instruktør:
2000,00 kr
Nu kun: 1499,95 kr.
1 børne-dyr, 1 dag:799,00 kr.
Stor oppustelig race-bane (ca 5x12 meter) (1 dag)999,00 kr.


For voksne:
2 voksen-dyr inkl. kegler (1 dag)2499,95 kr.
Nu kun: 1999,95 kr
40 minutters event med 2 voksen-dyr, inkl. kegler til bane og aktiviteter/dyst samt instruktør:
2499,95 kr.
 Nu kun: 1999,95 kr.
60 min. event med 3 voksen-dyr, inkl kegler til bane og aktiviteter/dyster samt instruktør:2995,95 kr.
1 voksen-dyr, 1 dag:1199,95 kr.
Stor oppustelig race-bane (ca 5x12 meter) (1 dag)
999,00 kr.

Bestil tilbud på Zoo-race event


Blandet:
2 børne-dyr + 2 voksen-dyr (1 dag)3999,95 kr.
Nu kun: 2999,95 kr
1 times event: 2 børne-dyr + 2 voksen-dyr inkl. kegler og instruktør. (evt. aktiviteter, konkurrencer m.v.)2995,95 kr.
3 timers event: 2 børne-dyr + 2 voksen-dyr inkl. kegler og instruktør. (evt. aktiviteter, konkurrencer m.v.)
4995,95 kr.
6 timers event: 2 børne-dyr + 2 voksen-dyr inkl. kegler og instruktør. (evt. aktiviteter, konkurrencer m.v.)
6995,95 kr.
Stor oppustelig race-bane (ca 5x12 meter) (1 dag)
999,00 kr.


Har du andre ønsker til tider, antal m.v. så kontakt os og få et tilbud :)
Opsætning og nedpakning

123fest.dk står selv for opsætning og nedpakning, men vi sætter stor pris på en hjælpende hånd. Opsætning og nedpakning er inkluderet i lejeprisen.

Levering

Vi kan levere Zoo-race direkte til den ønsket adressen. Vi tager 7kr. pr. kørt km. (fra 300 kr.)(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 14 kr.

Vi leverer over hele Danmark. VI kører bl.a. til Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

Bestil tilbud på Zoo-race event

Sådan virker dyrene

Zoo-race dyrene bruger ikke strøm eller benzin. Inden i dyrene er et skelet af stål, som er konstrueret således, at når man trykker fødderne mod stigbøjlerne og samtidig trækker håndtagene ind mod sig selv, trækker dyret bene til sig, hvorefter dyret bevæger sig fremad. Det er super nemt, alle kan være med - uanset alder! Med håndtagene, der er monteret på dyrenes halse, kan man dreje dyrene, i den retning man ønsker. Dyrene kan ikke køre baglæns, men kan nemt lave en hurtig 180° vending... Man sidder forøvrigt dejligt behageligt på dyrenes sadel. Dyrene kræver ikke mange kræfter for at flytte sig, men mere god teknik og timing, hvis man virkelig skal have fart på. Man kan max komme op på ca 7 km/timen.


Zoo-race dyrene er tøjdyr og kan derfor ikke tåle at blive våde! Derfor kan aktiviteten ikke bruges i regnvejr eller vådt føre. Zoo-race dyrene er monteres med "rulleskjøte-hjul". Det betyder, at dyrene kun kan køre på pæn asfalt, beton, fliser eller på anden måde jævnt underlag. De kan ikke køre i grus, sandet vej, brosten eller ujævne veje, gulve eller underlag. Derimod kan aktiviteten nemt afholdes indendørs i f.eks. en stor garage, gymnastiksal, kontor, konferrence rum, foredrags-sal, en bred lang gang eller lignende. 

Perfekt til børnefødselsdag, familiefesten, polterabend, firmafesten m.v.

Zoo-race er en helt fantastisk sjov aktivitet uanset hvilken fest du holder! Dyrene er super sjove at bruge, men mindst lige så sjovt for dem der ser på! Derfor er aktiviteten super velegnet til fester, hvor folk har brug for et godt grin, en fysisk aktivitet til at ryste folk sammen eller bløde festen op...

Prøv vores super sjove konkurrencer!

Vi har udviklet en række super sjove aktiviteter/konkurrencer til vores Zoo-race. De kan alle bruges til alle aldre og er skabt på baggrund af flere parametre: 
 • Adrenalinen skal pumpe
 • Der skal fremkaldes stor team-spirit og kampgejst
 • Det skal være skørt og hylende morsomt
 • Det skal være fysisk krævende
 • Det skal kunne gennemføres af alle - uanset størrelse og alder!
Zoo-race »Stafet«
Zoo-race Stafet, er en aktivitet hvor to hold, eller flere, dyster i hurtigst muligt at gennemføre en bane, hvor der skiftes deltager efter hver runde. 

Zoo-race »Dressed up« 
Zoo-race Dressed up, er en hylende sjov aktivitet, som også er en stafet. To hold eller flere dyster mod hinanden. Deltageren starter med at iføre sig noget sjovt udklædningstøj, hvorefter deltageren skal op på dyret og køre en runde på banen. Når deltageren er tilbage skal den næste deltager være klar...
Zoo-race »Point«
Her er der fokus på at kunne styre dyret bedst muligt. Man skal gennemføre en sjov og krævende bane på hurtigst tid. Den der gennemføre hurtigst vinder - ELLER: Alle deltagere starter med 100 point. For hver ting man rammer fratrækkes 5 point. Den der ender med flest point, med hurtigst tid, vinder!

Zoo-race »Blind«
Med Zoo-race Blind er man sammen to og to, evt. holdvis. En deltager sidder på dyret med bind for øjnene og skal gennemføre en bane. En anden deltager står udenfor banen og skal guide deltageren på dyret. Igen kan man gøre det på tid eller med point, som »point«.

Zoo-race »Ringridning«
Aktiviteten siger nærmest sig selv. Man dyster enkeltvis eller i hold om at "spide" en lille ring med en "lance" (lang pind). Efter hver runde udskiftes ringes til en mindre ring. Rammer man ikke ringen, er man ude af konkurrencen. Til sidst er vinderen/vinderne fundet!

Zoo-race »Kartoffel-race«
Holdvis dystes der i at komme hurtigst muligt gennem en bane (som i stafet). Dog er twistet her, at man skal have en ske i munden (eller i hånden) med en kartoffel på. Ryger kartoflen af på vejen rundt, tæller omgangen ikke, og man skal ride frem til start og starte forfra...


Bestil tilbud på Zoo-race event


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33