KÆMPE hoppepude - 100m2 hoppepude!

Bestil KÆMPE hoppepude nu!


Vores KÆMPE hoppepude er en meget solid og stabil hoppepude. Den store hoppepude måler hele 10 x 10 meter og er dermed hele 100m2. Den er velegnet til store som små, men SKAL altid opsættes på græs da der ellers skal være faldunderlag hele vejen rundt om hoppepuden.  Vores KÆMPE Hoppepude pumpes hurtigt op med to kraftig pumper, som bruger helt alm. strøm (230V).


100m2 hoppe-sjov

Vores KÆMPE hoppeborg er en kraftig og høj hoppepude, som er rigtig god at hoppe på! Med sine 100m2 store overflade er hoppepuden et stort trækplaster og indbyder til mange timers hopperi!

Hoppepuden vejer ca. 150 kg. og er dermed en temmelig stor sag. Er man tre-fire stærke personer er den dog ingen sag, at få sat op og pakket sammen igen.
Hoppepuden skal lægges sammen og til sidst rulles så stramt som muligt, da den ellers vil være umulig at håndtere. 


PRISER KÆMPE HOPPEPUDE:

1 dag: (Op til 23 timer) 2000 kr.
Ekstra dag (dag 2): LANGT UNDER HALV PRIS! 3000 kr.
Yderligere dage, pr dag: 1200 kr.
For special lejetid kontakt da for et uforpligtende tilbud.

Ønskes opsætning og nedpakning:
800 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!

kæmpe hoppepude

RENGØRING:

Når man er færdig med at bruge hoppepuden, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppepuden. Såfremt hoppepuden afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.

SKAL PAKKES OG AFLEVERES TØR

Brug kun hoppepuden i tørvejr. Hoppepuden må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppepuden våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring, da vi i så fald skal slå den op igen efter hjemkomst. 

Bestil KÆMPE hoppepuden nu!

LEVERING:

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING:

Du kan vælge selv at afhente hoppepuden på vores adresse i Fredericia. 
(Adressen oplyses når du har afgivet din bestilling/forespørgsel)

PRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.HUSK AT SØGE OM TILLADELSE HVIS ARRANGEMENTET ER OFFENTLIGT:

Hent synsbog her!

Der er love og regler i Danmark for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her! 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33