Musikanlæg - lydanlæg

musikanlæg udlejning lydanlæg komplet 123fest.dk

Bestil musikanlæg nu!

LEJ ET LYDANLÆG, MUSIKANLÆG!

Skal du holde fest, men mangler et ordentlig lydanlæg til at spille din musik på? 123fest.dk har flere musikanlæg / lydanlæg som bare fungerer! Musikanlæggene er nemme at sætte op og spiller super fedt. Der medfølger kabel så du kan afspille fra din computer, tablet, telefon eller lign.

Vi har mange muligheder for at sammensætte det helt rigtige musikanlæg til dig fest. Derfor kan højttalere, powermixere m.v. variere i forhold til udseende. Eksempelvis har vi højttalere i både grå-filt, sort-filt, træ, hardcase m.v. Det viste anlæg øverst på siden er kun et modelfoto, selvom vores anlæg ligner dette meget.

diskolys - stor rabat ved leje af musikanlæg

Ønsker du at leje en mikrofon til anlægget kan dette sagtens lade sig gøre. Ved leje af musikanlæg giver 123fest.dk dig desuden også mulighed for at leje diskolys med stor rabat! En mikrofon med ledning koster 125kr. - en trådløs koster 200kr. /dag.

FÅ STOR RABAT PÅ LEJE AF DISKOLYS

Lejer du et musikanlæg giver vi dig en særlig pris på leje af diskolys. Kort sagt kan du leje LED-diskolys til 350 kr. når du samtidig lejer et musikanlæg hos 123fest.dk. Læs meget mere om lysshow discolys under siden diskolys.

3 STØRELSER MUSIKANLÆG

Vi har musikanlægget der passer til din fest! Der kan tilsluttes mikrofoner samt mulighed for flere afspillere i ALLE anlæg!
Se herunder hvad du synes der passer til dig: (Vejledende antal personer)
  • Musikanlæg Alm. (500 watt) Super anlæg til enhver festlig lejlighed. (op til ca. 60 personer)
  • Musikanlæg PLUS (1600 watt) Kraftigt anlæg med to store højtalere med ekstra bas, som står direkte på gulvet (op til ca. 150 personer)
  • Musikanlæg Stort (1600 watt) Kraftigt anlæg med to top højttalere og en stor gulv-sub. Et lille diskoteksanlæg med vild bas. (op til ca 150 personer)

MUSIKANLÆG

Et musikanlæg består af en powermixer, to kraftige højttalere (2x 250 watt) to stativer samt alle nødvendige kabler og et minijack-stik til computer/tablet/telefon.
Vores musikanlæg er meget populære og kan nemt spille en festsal eller forsamlingshus op. Vores Musikanlæg er desuden også perfekt til den lille koncert, optræden, tale og kommentator-brug!

1 dag: (Op til 23 timer)600 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) - Under halv pris!


800 kr.


MUSIKANLÆG PLUS

Et Musikanlæg Deluxe består af en powermixer, to store kraftige gulv højttalere (2x 800w) samt alle nødvendige kabler og et minijack-stik til computer/tablet/telefon.
Musikanlæg Plus er perfekt til alle typer fester og giver en rigtig god lyd - også når der skrues op! - og dette anlæg kan nemt spille en festsal eller forsamlingshus op. Anlægget fungerer desuden rigtig godt som sanganlæg og til kommentator-brug!

1 dag: (Op til 23 timer)995,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer) - Under halv pris!


1595,95 kr.


MUSIKANLÆG STORT

Et musikanlæg STORT består af et skab med forstærkere, mixer m.m., to top højttalere (2x 500w), en meget stor gulv-sub bas samt alle nødvendige kabler og et minijack-stik til computer/tablet/telefon.
Musikanlæg STORT er et super anlæg til festen hvor der skal skrues op og danses til god bankende bas. Anlægget fungerer til alle former for arrangementer, store som små op til ca 150 personer. Dette anlæg er et lille diskoteks-anlæg.

1 dag: (Op til 23 timer)1595,95 kr.
2 dage: (Op til 47 timer)1995,95 kr.

Bestil musikanlæg nu!

AFHENTNING ELLER LEVERING:

Du er velkommen til selv at afhente musikanlæg og lydanlæg på vores lager i Fredericia. Adressen oplyses via mail, når du har accepteret vores tilbud.
Alle vores musikanlæg er meget kompakte og kan derfor transporteres i en almindelig bil. Anlæggene må ikke transporteres i trailer, da det kan tage skade af voldsomme rystelser.

Ønsker du at få leveret et musikanlæg, kan det naturligvis også lade sig gøre.
Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (min. 200 kr.) Kryds det af på din bestilling/forespørgsel - og vi sender dig et uforpligtende tilbud herpå.

Du kan også selv beregne din leveringspris: Find afstanden fra Fredericia til din adresse og gang derefter antal km. med 12 kr.
Din afhentningspris udregnes på samme måde.

Vi leverer over hele Fyn, i Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Kolding, Lunderskov, Vejen, Give, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense m.f. Altså i hele Trekantsområdet, hele Fyn, syd- øst- og Sønderjylland. Vi kan desværre ikke levere til Sjælland.

Send din bestilling i dag og modtag et uforpligtende tilbud på lydanlæg / musikanlæg til din fest.

Du kan også leje...

Med et musikanlæg til festen kan du sætte prikken over i'et ved at leje diskolys, røgmaskine eller måske en lysmaskine – så er dansegulvet klar!
123fest.dk har en række forskellige disko-lys-maskiner som du kan leje billigt. Du kan også leje en røgmaskine, spejlkugle og mange andre sjove ting. Priserne er kun 200 - 300 kr. ... Klik dig ind under "diskotek-sjov" og læs mere.

 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33