Strand-hoppeborgen. Udlejning af strand-hoppeborgen.

Camelot hoppeborg

strand hoppeborgen udlejning

Bestil hoppeborgen nu!

STRAND-HOPPEBORGEN

Vores strand-hoppeborg er ca 4x5 meter og har en slide (rutsjebane) på venstre side. Strand-hoppeborgen er MEGET populær til børnefødselsdage og familiefester. Den er velegnet til alle børn allerede fra ca. 2 år og op. Strand-hoppeborgen skal blæses op af en pumpe, som bruger alm. 230V - og den er klar på bare 1½ minut.

Strand-Hoppeborgen er monteret med en lynlås, som lynes op ved nedpakning, så luften nemt kan komme ud - og herefter er den nem at folde og derefter rulle sammen.

SPECIFIKATIONER PÅ STRAND-HOPPEBORGEN

  • 3,5 meter høj
  • ca. 5 meter bred
  • ca. 4 meter dyb
  • Stor forpude
  • Blæser bruger 220V. og trækker ca 750w.

PRISER STRAND-HOPPEBORG

Strand-hoppeborgen, 1 dag (op til 23 timer) 1300 kr.
Strand-hoppeborgen, 2 dage (op til 47 timer) - HALVPRIS 1950 kr.
Strand-hoppeborgen, efterfølgende pr. dag 600 kr.
Ønskes opsætning og nedpakning 400 kr.
Få halv pris på opsætning og nedtagning, hvis I stiller med min. 2 hjælpere!


LEVERING

Vi leverer og afhenter til 6 kr. pr. kørt km. (fra 200 kr.)
(Uforpligtende tilbud gives ved bestilling/forespørgsel)

Beregn din leveringspris ved at tage afstanden fra Fredericia C til din adresse og gang derefter med 12 kr.
Din afhentningspris på samme måde og er selvfølgelig den samme, såfremt afhentningsadressen er den samme som leveringsadressen.

Vi leverer over hele Fyn, Fredericia, Børkop, Vejle, Hedensted, Horsens, Egtved, Lunderskov, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Bogense, Odense.

Kontakt os og få et tilbud på levering til din fest!

AFHENTNING

Du kan sagtens selv vælge at afhente hoppeborgen selv på vores adresse. Den fylder en lille trailer - men kan også være i et stort bagagerun i en van eller lign.


Bestil hoppeborgen nu!

SKAL PAKKES OG AFLEVERS TØR

Brug kun hoppeborgen i tørvejr. Hoppeborgen må kun pakkes sammen, når den er HELT tør! Afleveres hoppeborgen våd, eller er den våd når vi kommer og henter den, opkræves der betaling for tørring.

RENGØRING

Når man er færdig med at bruge hoppeborgen, skal den gøres ren. Brug en lille blød håndkost og fej sand, popcorn o.s.v. af hoppeborgen.
Såfremt hoppeborgen afleveres beskidt opkræves der betaling for rengøring.


plakat downloadPRINT UD OG HÆNG OP

Vi har lavet en praktisk plakat til dig, som du er meget velkommen til at printe ud og hænge op ved hoppeborgen. Den fortæller at brugen af hoppeborge sker på eget ansvar, forældre skal selv holde opsyn, ingen mad, drikke og sko + andet. Klik på plakaten for at downloade.hent synsbogHUSK AT SØGE OM TILLADELSE

Husk at der er særlige love for brug af bl.a. oppustelige aktiviteter. Derfor skal vi som udlejer gøre lejeren opmærksom på hvordan lejer skal forholde sig til lovene. 123fest.dk har lavet en guide der hjælper dig på vej... - klik her!


 
123fest.dk | Dannevirkevej 5, 7000 Fredericia | info@123fest.dk | Tlf. 50 50 34 33